03 / 05 / 2024

Fikri Işık gayrimenkul yatırım ortaklığı

Fikri Işık gayrimenkul yatırım ortaklığı

Sanayi Bakanı Fikri Işık, sanayinin ve KOBİ’ lerin en önemli problemlerinden birinin finansmana erişim olduğunu belirterek, yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı sisteminin müjdesini verdi....

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Alacaklar için işverenin gayrimenkulü haczedilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde iş yeri alacakları için işverenin gayrimenkulünün ve gelirinin haczedilip edilemeyeceğini kaleme aldı.

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Bölükçü tarafından kuruldu.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 0bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Shkear tarafından kuruldu.

Fikri Işık gayrimenkul yatırım ortaklığı Haberi

Fikri Işık gayrimenkul yatırım ortaklığı

Sanayi Bakanı Fikri Işık, sanayinin ve KOBİ’lerin en önemli problemlerinden birinin finansmana erişim olduğunu belirterek, yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı sisteminin müjdesini verdi. Bakan Işık, “Diyoruz ki bir yatırımcı sermayesini arsaya ve binaya bağlamasın, başarabilirsek, fabrikayı bile biz yapacağız” dedi.


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, şu anda sanayinin ve KOBİ’lerin en önemli problemlerinden birinin finansmana erişim olduğuna dikkati çekerek, “Diyoruz ki bir yatırımcı sermayesini arsaya ve binaya bağlamasın. Bir sanayi gayrimenkul yatırım ortaklığı sistemi geliştirelim, sanayici sermayesini makine teçhizatına ve işletmesine ayırsın, kazandıkça da kira ödesin. Şimdi bunun üzerinde çalışıyoruz. Eğer bunu başarabilirsek, fabrikayı bile biz yapacağız. Bunu başarabilirsek, sermayeye erişimde bir nefes alma durumu olacak” diye konuştu.


TERSİNE GÖÇ ÖNEMLİ

Tersine beyin göçü konusunda TÜBİTAK olarak yoğun bir çalışma...