17 / 05 / 2024

fikri ışık seka park bilim merkezi inşaatı

fikri ışık seka park bilim merkezi inşaatı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bilim merkezinde incelemelerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seka Park'taki bilim merkezini ziyaret eden Işık, çalışmayı yürüten mühendislerden bilgi aldı.

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Tarık Selimoğlu tarafından kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikri Çıkılmazkaya tarafından kuruldu.

İzmit Seka Park sahilindeki iskele yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden beri atıl vaziyette bulunan iskelenin yıkımına başlandı.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Dünya çapındaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de!

Son 10 yılda dünya çapındaki 10 büyük projenin 6 tanesi Türkiye'de yapıldı diyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ''Çok şükür ülkenin bunu yapacak imkan ve gücü var. İstikrar olduğu zaman ülke ayağa kalkıyor ve hizmet oluyor." dedi.

Seka Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sertoğlu tarafından kuruldu.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük'te hayata geçirilen yeni sanayi sitesi basına tanıtıldı. Sitenin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından 3 Nisan'da atılacak.

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

fikri ışık seka park bilim merkezi inşaatı Haberi

fikri ışık seka park bilim merkezi inşaatı


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden bilim merkezinde incelemelerde bulundu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seka Park'taki bilim merkezini ziyaret eden Işık, çalışmayı yürüten mühendislerden bilgi aldı.


Bilim merkezindeki düzenekleri inceleyen Işık, burada yaptığı açıklamada, Kocaeli'nin bilimin merkezi konumuna geleceğini belirterek, "Türkiye’nin yükselen değeri bilim ve teknoloji olacak. Amacımız bilimi yaymak. Kocaeli, bu anlamda merkez üs olacak" ifadesini kullandı.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eski Seka Kağıt Fabrikasına ait binaların restorasyonuyla ortaya çıkması planlanan bilim merkezini, Kocaeli'ne bir an önce kazandırmak istediklerini bildirdi. 


Karaosmanoğlu, projenin TÜBİTAK desteğiyle yürütüldüğünü, genç nesillerin bilimi yaşayarak öğrenmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, geleceğin araştırmacılarının bilim merkezlerinde yetişeceğini...