02 / 05 / 2024

fikri ışık tekirdağ osb

fikri ışık tekirdağ osb

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "Tekirdağ'da 13 adet sicil almış OSB bulunuyor. Bunların dört adedi altyapı inşaatı tamamlanan, diğerleri ise inşaatı devam eden OSB'ler olarak dikkat çekiyor. " dedi..

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikri Çıkılmazkaya tarafından kuruldu.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Tekirdağ'ın köylerinin otantik havası bozulmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak Büyükşehir olarak köylerin otantik havasını bozmayacak yatırımlar yapmak istediklerini söyledi.

Tekirdağ'da 5.6 milyon TL'ye satılık süt fabrikası!

Tekirdağ 1. İcra Dairesi, Süleymanpaşa Ahmetçe Mahallesi'nde bulunan süt fabrikasının borçlu hissesini satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 607 bin 374 TL olarak belirlendi.

10 soruda Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu'nun ÇED raporu komisyonda 21 Ekim tarihinde onaylanarak 10 gün boyunca görüşe çıktı. Sözcü gazetesi ÇED raporunu inceleyerek otoyol projesini 10 soruda özetledi.

Nurgül Tokgöz, Tekirdağ'da 80 kedisiyle kiralık ev arıyor!

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı.

Tekirdağ'dak tarihi beş köy restore edilerek turizme açılacak!

Tekirdağ’daki ‘Miras Yolu’ projesi kapsamında bölgedeki tarihi beş köy restore edilerek turizme açılacak.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesine yapılacak olan Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı.

Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir'in hizmetlerini eleştirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet politikalarını ve icraatlarını eleştirdi

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 199 bina için yıkım kararı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçede 199 binanın 12’si tamamen, 187’sinin ise kaçak katları ve projesine uygun olmayan çıkıntılarının yıkılmasına karar verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası'nın sözleşmesi imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri ile Yapım İşi Sözleşmesi imzaladı.

Fikri Işık: Askeri tesisler 1 ay içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara ve İstanbul'daki askeri tesislerin 1 ay içerisinde taşınmasını hedeflediklerini açıkladı.

fikri ışık tekirdağ osb Haberi

fikri ışık tekirdağ osb

Tekirdağ'da 13 adet sicil almış OSB bulunuyor. Bunların dört adedi altyapı inşaatı tamamlanan, diğerleri ise inşaatı devam eden OSB'ler olarak dikkat çekiyor. Sicil alan 13 OSB'den 12'si karma OSB, Çorlu Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ise ihtisas OSB niteliğinde. 12 adet karma OSB'de ortalama doluluk oranı yüzde 41.72 iken, Çorlu Deri ihtisas OSB'de ise bu oran yüzde 59.52'yi buluyor. Kentte yer alan dört adet OSB'nin ihtiyacı karşılayamaması ve İstanbul'un sanayisinin Trakya Bölgesi'ne yoğun olarak kaymasına karşılık, uzun süre yeni OSB kurulması için Bakanlığımıza başvuru olmamasının sonucu, Trakya genelinde ve özellikle de Ergene Havzası'nda plansız bir sanayileşme yoğunluğu yaşandı. Plansız sanayileşmenin yoğunlaştığı bölgelerin 'Islah OSB (IOSB)' çatısı altında toplanması için, 12 Nisan 2011 tarihli ve 27903 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan...