21 / 05 / 2024

Fikri Işık yapı fuarı

Fikri Işık yapı fuarı

Türk Ytong, sektöründe fark yaratan inovatif ürünleriyle Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer aldı. Fuarda Ytong standını, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ziyaret etti.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile imar planı ve plan revizyonlarının incelenmesi için belirlenen sürenin gerekli görülmesi hâlinde 3 ay daha uzatılabilmesi amaçlanıyor.

Kırsal mahalle statüsü kazanabilmek için yapılan başvurular mecliste!

Yasa değişikliği doğrultusunda kırsal mahalle statüsü kazanabilmek için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Fikri Işık yapı fuarı Haberi

Fikri Işık yapı fuarı

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar ile buluşan Bakan Fikri Işık, şirketin yeni yatırım planları ve ürünleri hakkında bilgiler aldı.

Ytong standında tavanı ısı yalıtım plağı ürünüyle yalıtılmış özel alanı da ziyaret eden Fikri Işık, ürünü inceleyerek Ytong Isı Yalıtım Plağı’nın binaların yangın güvenliği açısından çok önemli olduğunu ve yapı malzemelerinde inovasyona verilen önemden duyduğu memnuniyeti belirtti.  


Bakan Işık ile detayları paylaşan Hinginar, “Enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda öne çıkan “Ytong Isı Yalıtım Plağı”nın üretim kapasitesini önümüzdeki yıl 5'e katlıyoruz. Bu kapasiteyle yapılarda, yılda 1 milyon metrekare, mantolamaya alternatif, yanmaz ısı yalıtımına imza atacağız. Tamamen mineral esaslı, çevre dostu ve “A1 sınıfı yanmaz” bir malzeme olması, ürünü diğer yalıtım levhaları arasından öne çıkarıyor. Malzemenin en önemli...