18 / 05 / 2024

Fikriye Argun

Fikriye Argun

Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Argun, Fikriye Argun tarafından 57 milyon 218 bin 251 TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Argun Alıcı taarfından kuruldu.

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Kırkaya ve Erdem Argun ortaklığında kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Kleopatra Suite Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kleopatra Suite Otel Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Argun  tarafından kuruldu.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Hasekizade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasekizade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Leyla Haseski Hakyol, Fikriye Haseski Demir ve Osman Demir ortaklığında kuruldu.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mimar Fikriye Bulunmaz'a Bulgaristan'dan ödül!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'ni restore eden Fikriye Bulunmaz yaptığı çalışmasıyla Bulgaristan'dan ödül aldı. 

Serenity Life Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Serenity Life Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tunç , Turban Yavuz, Musa Argun ve Cengiz Cenker ortaklığında kuruldu. 

Batum’da konut fiyatları 12 bin dolardan başlıyor!

Batum konut yatırımları için oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, Batum’da satılık daireler 12 bin dolardan başlıyor.

Fikriye Argun Haberi

Fikriye Argun

Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Argun, Fikriye Argun tarafından 57 milyon 218 bin 251 TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)  


Atlas Yatırım Planlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak, Altunizade Apartmanı, F Blok, No:1/F...