08 / 05 / 2024

Fikriye İlyaz

Fikriye İlyaz

Kudos Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fikriye İlyaz ve Ebrahim İsmail ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Hasekizade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasekizade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Leyla Haseski Hakyol, Fikriye Haseski Demir ve Osman Demir ortaklığında kuruldu.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Şan ve Halil Gülyaz tarafından kuruldu.

Mimar Fikriye Bulunmaz'a Bulgaristan'dan ödül!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'ni restore eden Fikriye Bulunmaz yaptığı çalışmasıyla Bulgaristan'dan ödül aldı. 

Bursa Gölyazı'nın imar sorunu çözülecek!

JATA'nın Avrupa'da görülebilecek 30 bölgeden biri olarak gösterdiği Gölyazı’da projeler hızlandı. Bölgede imar sorununun çözülmesi planlanıyor.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

İzmir Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi mi yapılacak?

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, hazırladığı önerge ile İzmir'in Foça ile Aliağa ilçeleri arasındaki Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi yapılacağına ve bazı atıkların bu bölgeye gizlice gömüldüğüne dair iddiaları sordu..

Mustafa Bozbey’den altyapı isyanı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gölyazı’daki altyapı çalışmalarında yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Fikriye İlyaz Haberi

Fikriye İlyaz

Kudos Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fikriye İlyaz ve Ebrahim İsmail ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Kudos Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE ORGANİZASYON: 1)Her türlü seyahat acentası faaliyeti vermek, ilgili kanuna göre seyahat acentası belgesi almak, turistlere turizm ile ilgili bilgi vermek, yerli ve yabancı turistlere paket tur, tur, turizm amaçlı konaklama, ulaştırma, gezi, spor, eğlence hizmetleri vermek, bunları kendisi veya diğer seyahat acentaları vasıtası ile pazarlamak, iç ve dış turizmin bütün alanlarında faaliyet göstermek, yurt içinde ve yurt dışında turizm seyahat acentaları kurmak, işletmek, devretmek, şube kurmak, başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen turların biletlerini satmak, bunlara ilişkin rezervasyon yapmak, yaptırmak ya da kurulmuş seyahat acentaları ile...