27 / 04 / 2024

filinta izmit plato

filinta izmit plato

İlk bölümü TRT 1'de 23 Aralık'ta ekrana gelecek olan 'Filinta' Osmanlı döneminde geçen bir polisiye dizisi. İddialı bir prodüksiyona sahip olan dizi için, İzmit'te 1850'lerin İstanbul'unu yansıtan, içinde liman bile olan dev bir plato kuruldu..

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 

Villa Plato Siteleri'nde son satışta son 2 villa kaldı. Peki Villa Plato Siteleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Aysel Günay tarafından kuruldu.

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yayla tarafından kuruldu.

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Kamil Akyıldız tarafından kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Filinta Mustafa'nın torunu Zeki Paşa Yalısı'nın peşinde!

Osmanlı Sultanı II. Abdülhamit’in komutanlarından olan Filinta Mustafa’nın mirasını alabilmek için dördüncü kuşaktan torunu 3 senedir hukuk mücadelesi veriyor.

Plato AVM yılbaşında açık mı?

Plato AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Plato AVM yılbaşında açık mı? Plato AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Plato AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Plato AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Plato AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Plato AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Plato AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Çanakkale Ayvacık'taki taş evler doğal plato haline geldi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin geçmişi antik çağlara dayanan Adatepe köyü, bozulmamış doğası taş evleri ve Ege Denizi'nin muhteşem manzarasıyla film, dizi ve belgesel çekimleri için doğal plato haline geldi.

ASİTEM, İzmir'de bin dönümlük plato için yer arıyor!

ASİTEM, İzmir’in uluslararası bir film platosu olması için hükümet ve yerel yönetimin de desteğini alarak harekete geçti. Bin dönümlük plato için yer arayışını sürdüren birlik, film ekonomisinin Bulgaristan’a kaptırılmasını önlemeye çalışıyor

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Plato AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Plato AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Plato AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Plato AVM bayramda kaça kadar açık? Plato AVM bayramda kaçta açılacak?

filinta izmit plato Haberi

filinta izmit plato



Hiç Osmanlı döneminde geçen polisiye bir öykü hatırlıyor musunuz? 1850'lerin İstanbul'unda sokaklar nasıldı acaba? 600 yıl hüküm sürmüş Osmanlı İmparatorluğu'nda farklı dillerden, dinlerden, ırklardan insanlar nasıl bir arada yaşadı? Onları bir arada tutan adalet sistemi nasıldı? Tarihi filmlere, dizilere baktığınızda genelde Fatih Sultan Mehmet, Kanuni anlatılıyor. Öyküler hep saraylarda geçiyor. 600 yıl boyunca sokakta neler yaşanmış, anlatan olmadı. Ta ki TRT 1'in 'Filinta' projesi ortaya çıkana kadar. 'Filinta' dizisinin İzmit'teki eski Seka fabrikasında kurulan platosunu gezdim. Es Film ve Maya Film ortak yapımı dizinin yapımcıları ve senaryo yazarıyla konuştum. 'Filinta'; Osmanlı sokaklarında geçen bir polisiye macera ama önce size platodan bahsetmem lazım. Yıllardır sinema ve dizi sektörünü takip ederim, böyle devasa bir plato görmedim. 


'LOST'UN YÖNETMENİNDEN GÖRÜŞ ALDIK' 

Maya Film'den Bülent...