29 / 04 / 2024

Filistinlileri evlerinden çıkaracaklar

Filistinlileri evlerinden çıkaracaklar

Batı Şeria'da yaşayan binlerce Filistinli evlerinden çıkarılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı

Isparta Sütçüler'de evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetleri mecliste!

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimi ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunanistan'da 11 bin 237 mülteci evlerinden çıkarılacak!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da konaklama desteğinin sona erecek olması sebebiyle 11 bin 237 mülteci 1 Haziran'da evlerinden çıkarılma tehlikesiyle karşı karşıya...

New York'ta koronavirüs yüzünden kirasını ödeyemeyenler evlerinden tahliye edilemeyecek!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ev kirasını ödeyemeyenlerin 20 Ağustos tarihine kadar evlerinden çıkarılamayacağını duyurdu.

Keşmir'de 200 aile evlerinden tahliye edildi!

Pakistan ile Hindistan arasında gerginliğe neden olan Keşmir Kontrol Hattı etrafındaki 200'e yakın aile çatışma hattındaki evlerinden tahliye edildi.

Sedef Avcı Kandilli’deki evlerinden taşındı!

Oyuncu Sedef Avcı ve yine oyuncu eşi 8 yıl önce yerleştikleri Kandilli’deki evlerinden taşındı. 

Ankara'daki 231 vatandaş tapu beklerken evlerinden oldu!

Ankara Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 269. Cadde’de yer alan inşaatın mağdurları şirkete kayyum atanmasını talep etti.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit yeni evlerinden ilk kareleri paylaştı. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

Tarihi Bayburt Evleri restore edilecek!

Bayburt Üniversitesi, kentte tarihi binlerce yıl öncesine uzanan, taş duvarları ve ahşap bezemeleriyle dikkati çeken Bayburt evlerinden ikisini onararak kullanıma açacak.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arıyor!

Ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arayışına girdi. Çift, Yeniköy'deki evlerinden taşınma kararı aldı.

3 ile hızlı tren müjdesi!

Bakan Tüfenkci, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını açıkladı.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Faruk Özlü'den zeytinlik sahalarına yatırım açıklaması!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, zeytinlik sahalarının imara açılmasına ilişkin konuştu. Konunun, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısından çıkaracaklarını söyledi.

Filistinlileri evlerinden çıkaracaklar Haberi

Filistinlileri evlerinden çıkaracaklar

Mahkeme kayıtlarına göre, İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, 8 ayrı bölgede yaşayan binlerce Filistinliyi Batı Şeria'daki topraklarından atmak istiyor. 

Askeriyenin ateş alanı olarak belirlediği bölge, İsrail yakınındaki birkaç bin dönüm alanı kapsıyor. 

İsrail, birçok Filistinlinin başka bölgelerdeki kalıcı yerleşimlere yönlendirildiğini iddia etti. Mahkemenin kararı Filistinlilerin kaderini...