13 / 05 / 2024

Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Nidal Ayesh ve Alaa M. E imzasıyla kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osama Haniya tarafından kuruldu.

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohamed Amıne Ouechtatı tarafından kuruldu.

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Altimir Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altimir Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Akdemir tarafından kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Linton Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Linton Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Asiltürk tarafından kuruldu.

Happy House Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy House Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Ertürk ve Gökhan Kanmaz ortaklığında kuruldu.

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Abdulraouf Al-ahmad ve Khalaıd Jamal O. Omar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim2017'de kuruldu.

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Heıghts Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulraouf Al- Ahmad ve Khalıd Jamal O. Omar ortaklığında kuruldu.

Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Nidal Ayesh  ve Alaa M. E imzasıyla kuruldu. 


Filistürk Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) GAYRİMENKUL 1-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek, İslah-imar planlarının yapımı , cins değişikliği işlemi yapılması, parselasyon , tevhit , ifraz, taksim işlemleri ve Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-) Her türlü gayrimenkul almak, satmak kiralamak, kiraya vermek , komisyonculuğunu yapmak ve kiralanan yerleri kiraya vermek . Yabancıların mal...