07 / 05 / 2024

Filiz Aker malvarlığı

Filiz Aker malvarlığı

Sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra İntihar eden Filiz Aker’in yakın arkadaşı Murat Koç, olay ile ilgili konuştu. Koç ''Filiz’in Tuzla’daki villasını ve rezidanslarını ve iki arabası ile çok sayıda apartman dairesini satıp Vatan’a verdiğini biliyoruz'' şeklinde konuştu.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Migros'ta Tirebolu Filiz Çay 21 TL'ye düştü! Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros aktüel ürünler kataloğunda Money Kart ile yapılan 100 TL'lik alışverişlerde Tirebolu 42 Filiz Çay 21 TL'ye satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Aker Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aker Mimarlık Limited Şirketi Güngören’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Akkaya tarafından kuruldu.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Hazal Filiz Küçükköse evini değiştirdi!

Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir süre önce taşındığını dile getirdi. 

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Erkoç ve Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir daire, bir yazlık, bir otomobil ve az bir maddi birikimim var. Eşim ikinci eş. İlk eşimden iki çocuğum var, ikinci eşimden çocuk yok. Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Filiz Aker malvarlığı Haberi

Filiz Aker malvarlığı

Sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra İntihar eden Filiz Aker’in kuyumcusu ve yakın arkadaşı olan Murat Koç, olayın ardından açıklamada bulundu. 



Murat Koç konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


“27 yıllık yakinen tanıdığım biridir Filiz. Tüm mesele paraydı. Vatan’ın borsayla ilgilendiği dönemde Filiz de borsaya ciddi yatırımlar yapmış. 5-6 milyon gibi rakamlardan bahsediliyor, Filiz’in tüm malvarlığı bir şekilde elinden alındı. Filiz son yıllarda finansal sıkıntılar yaşıyordu. Kuaföre gidecek, ilacını alacak parası dahi yoktu. Bir aydır da bu otelde kalıyor. Asıl soru bu olmalı; otelin parasını kim ödüyor? Filiz’le Amerika’da görüştüğümüzde de parasal olarak sıkıntılar yaşadığını ve parası olduğunu ama alamadığını dile getiriyordu. Filiz’in Tuzla’daki villasını ve rezidanslarını ve iki arabası ile çok sayıda apartman dairesini satıp Vatan’a verdiğini biliyoruz. Daha sonra ise...