27 / 04 / 2024

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...



Filiz Demiröz TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. 1995 senesinde Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Filiz Demiröz, yine aynı sene profesyonel iş yaşamına KPMG Türkiye Denetim Bölümü’nde başlamıştır. 

Daha sonra, KPMG Türkiye’de denetim projelerinin yanı sıra birleşme ve satın alma, değerleme, halka arz ve diğer özel projelerin yönetimini üstlenmiş olan Filiz Demiröz Sorumlu Ortak rolünün yanı sıra Eğitim ve Geliştirme Bölümü ile Mesleki Uygulama Bölümü liderliğini başarı ile yürütmüştür. 2016 senesinde küresel finans ve muhasebe meslek kuruluşu ACCA’e Türkiye Başkanı olarak katılan Demiröz, sorumluluk alanına eklenen yeni ülkeler ile beraber görevine ACCA Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Bölge Başkanı olarak devam etmektedir. 

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

Filiz Demiröz, aynı zamanda kadın istihdamına katkıda bulunmayı amaçlayan YenidenBiz Derneği’nde Denetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

TAV HAKKINDA 

1997 senesinde kurulan TAV Havalimanları, son otuz yılda küresel havacılık sektöründe yaşanan olağanüstü büyümenin de etkisi ile bir başarı hikayesine dönüşmüştür.  Teknolojik gelişmeler ve küreselleşme ile birlikte  gelen ekonomik ilerleme sayesinde hava yolu ile ulaşım, dünya genelinde toplumun çeşitli kesimleri için her geçen gün daha da erişilebilir hale gelmiştir. Sektörün devlet kontrolünden çıkarılması ile beraber pazara, uzun senelerce  faaliyet gösteren büyük bir havayolu şirketlerinin yanı sıra düşük maliyetli ve bölgesel hizmet sağlayan  yeni oyuncular katıldı, böylelikle farklı seçenekler ve teklifler sunulmaya başlandı. Topla ve dağıt modeli ise global bağlanabilirliği de yükseltti.  

Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad ne iş yapmaktadır? 

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?


Geri Dön