19 / 05 / 2024

Filiz Eren

Filiz Eren

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenyurt, Beymahal Residence'ta kuruldu.

Uğur Şeren Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

1975 yılı Antalya-Akseki doğumlu Uğur Şeren, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı. Şeren, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eren Enerji Termik Santrali'nin ruhsatı yok mu?

CHP’li üye Cihat Öztürk, Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santrallerine ruhsat yerine geçici izin belgesi verildiğini öğrendiklerini belirterek, konuyla ilgili İl Genel Meclisi’nden bilgi istedi.

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşegül Hüdür, Hashim Hamoud M Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Konut katkısını içeren Torba Kanun Teklifi yasalaştı!

Çocuk yardımı, çeyiz hesaplarına devlet katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu düzenlemelerini de içeren "Torba Kanun Teklifi", TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Eren Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Eren Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi 'nde, 13 Mart 2015'te Şahin Çıra Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Bünyamin Güzel, Hamid Böyükkal, Ali Çakır ortaklığında kuruldu.

Eren Tümer kimdir?

Mimar Eren Tümer kimdir? Mimar Eren Tümer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eren Tümer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eren Tümer...

Filiz Eren Haberi

Filiz Eren

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu. 


RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike...