19 / 05 / 2024

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. iletişim

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. iletişim

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Doğru Avgen tarafından kuruldu.

Bka Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bka Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 15 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karataş tarafından kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yıldırım ve Turkay Karataş ortaklığında kuruldu.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Baranlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baranlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ozan Karataş ve Hakan Karataş ortaklığında kuruldu.

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Arda Karataş ve Muhsın Ataı ortaklığında kuruldu.

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Akatoğlu ve Hacı Ömer Öztaşkın ortaklığında kuruldu.

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Uzun ve Sinem Filiz Uzun ortaklığında kuruldu.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. iletişim Haberi

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. iletişim

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. konusu:
GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek , aracılık yapmak ; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a....