15 / 05 / 2024

Filiz Ulusoy özgeçmiş

Filiz Ulusoy özgeçmiş

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Yapı belgesi, iskan anlamına gelir mi?

Milliyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Ulusoy, bugünkü yazısında yapı belgesini kaleme aldı. Peki Yapı belgesi, iskan anlamına gelir mi? İşte Ulusoy'un o yazısı...

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Filiz Ulusoy özgeçmiş Haberi

Filiz Ulusoy özgeçmiş

Filiz Ulusoy kimdir?

Filiz Ulusoy, 1979 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ölümünde Sosyoloji ve Sosyal Psikoloji lisansını tamamlayarak Sosyolog ve Sosyal Psikolog unvanıyla mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda ingilizce eğitimi almıştır. 


Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Ana Bilim Dalında Sosyoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)’nun İtalya’nın Torino kentinde bulunan eğitim merkezinde “Genç İstihdamı” üzerine eğitim almıştır.


Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Avrupa Birliği Hukuku ve Hukuki Çeviri Teknikleri” konulu eğitim programını tamamlayarak Avrupa Birliği Hukuku Uzmanı sertifikası almıştır. MEB Mecidiye İlköğretim Okulu’nda bir yıl süreyle sözleşmeli İngilizce öğretmenliği yapmıştır. 


Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’te Genç İstihdamı ve Araştırma Uzmanı olarak görev yapmıştır. Dünya İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun Asya Pasifik bölgesel teşkilatı olan ICFTU-APRO’nun Gençlik...