17 / 05 / 2024

filla boya capatect

filla boya capatect

Filli Boya Yalıtım Grubu –Capatect markası ve WWF Türkiye'nin başlattığı "Daha İyi Bir Dünya" projesinin 4. durağı Isparta oldu. İklim değişikliği ile mücadelede enerji verimliliği ve ısı yalıtımının önemi anlatıldı...

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Yalıtım seferberliği Denizli'de devam ediyor!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve Filli Boya Capatect’in Başkent’ten başlattığı yalıtım seferberliğinin ikinci durağı Denizli oldu.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Şekerbank'tan apartman yöneticisine düşük faizli kredi!

Şekerbank, ısı yalıtımı için Filli Boya Capatect ile yaptığı işbirliğiyle apartman yöneticilerine yüzde 1’den düşük faiz ile 60 aya varan yalıtım kredisi verecek.

Filli Boya ve Şekerbank 60 bin konutun yalıtımını yapacak!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak amacıyla 566 milyon TL'yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye'de yalıtım seferberliği başlatıyor.

Şekerbank ile Filli Boya her yıl 60 bin konutu yalıtacak!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye’de yalıtım seferberliği başlatıyor.

Şekerbank ve Filli Boya Capatect yalıtımda işbirliği yapıyor!

Şekerbank, ısı yalıtım sektörünün lideri, dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Filli Boya Capatect işbirliğiyle yalıtım seferberliği başlatıyor.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi 'Capatect" ile tasarruf sağlayacak!

Filli Boya Capatect ile yalıtılan Trbazon Ahi Evren Göğüs ve Kalp Damar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortalama yüzde 50 oranında tasarruf sağlayacak.

Filli Boya Capatect hizmet paketi sunuyor!

Ülkemizde enerjinin yüzde 37,2’sini binalarda, yüzde 32’sini sanayide ve yüzde 20’sini ulaşımda harcanıyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısı yalıtımının önemine dikkat çeken Filli Boya Yalıtım Capatect, konut sahiplerine hizmet paketi sunuyor.

Capatect elastik tuğlalar Colin’s mağazalarında kullanılacak!

Filli Boya Yalıtım Capatect ’in, Colin’s ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu, yapılarda iç ve dış cephelerin dekorasyonu için kullanılan Capatect Elastik Tuğla, Colin’s mağazalarında kullanılacak.

filla boya capatect Haberi

filla boya capatect

Küresel iklim değişikliği dünyamızı tehdit ediyor. Petrol, doğalgaz ve kömür gibi fosil yakıtların kullanımından açığa çıkan sera gazlarının atmosferde birikmesi iklim değişikliğine neden oluyor. Küresel ölçekte ortalama sıcaklık geçtiğimiz yüzyıl içinde 0,7 °C kadar arttı. 2°C'lik artışın ise gezegenimizi geri dönüşü olmayan felaketlere sürükleyeceği öngörülüyor. Türkiye ise, küresel iklim değişikliğinin etkilerinden en fazla zarar görecek ülkeler arasında yer alıyor. İklim değişikliği Türkiye'yi kuraklık, tarımda ve turizmde gelir kaybı, orman yangınlarında artış, biyolojik çeşitliliğin kaybı olarak etkileyecek.

Tüm bu tehlikelere karşı geç olmadan harekete geçmek adına, Filli Boya Yalıtım Grubu –Capatect markası ve WWF Türkiye, “DAHA İYİ BİR DÜNYA” projesini başlattı. Türkiye’yi adım adım gezerek,  iklim değişikliği ve enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak, Karbon Ayak İzi’mizi azaltmak için ısı yalıtımı başta olmak...