28 / 04 / 2024

Filli Boya geleceğin trensleri

Filli Boya geleceğin trensleri

Yarım yüzyıldır Dünya çapında faaliyet gösteren Intercolor (Ulusalararası Renk Komisyonu-ICC) çatısı altında bulunan 13 ülkenin 30 temsilcisi, 2016-17 yıllarının renk ve trendlerini belirlemek için İstanbul’a geldi.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Filli Boya'dan Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz kampanya!

Hayatınızın aşkına Sevgililer Günü için nasıl bir sürpriz yapmak istersiniz? Onu dünyanın en mutlu insanı yapıp ayaklarını yerden kesecek bir planınız varsa, Filli Boya ile paylaşın, hayaliniz gerçek olsun.

Filli Boya Bilim Kampı ile geleceğe yolculuk!

Akademik alanda başarılı olma potansiyeli olan çocuklara bilimsel bakış açısı kazandırmayı, amaçlayan “Filli Boya Bilim Kampı” projesinin ikinci ayağı başladı. Projenin ikinci ayağı 25-29 Ocak- 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Filli Boya, müziğin gücüyle renklerin derinliğine iniyor!

Kalben gören, hisseden herkese dokunmayı hedefleyen Filli Boya, Ceza ile gerçekleştirdiği bu projede, müziğin gücüyle bir kez daha renklerin derinliğine iniyor, renklerin ruhumuzdaki yerine kelimelerle ve müzikle dokunuyor...

Filli Boya eviniz için dekorasyon önerileri sunuyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

Filli Boya okulları yeniliyor!

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması amacıyla Filli Boya, çocukları geleceğe hazırlayan okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Filli Boya, maddi imkanları kötü olan öğrenciler için kolları sıvadı!

Filli Boya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve akademisyenlerin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik bir projeye imza attı.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı!

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi.

Geleceğin Şehri Esenler'de konuşulacak!

Yaşanabilir şehirler için yapılması gerekenler ile değişim ve dönüşümün şehirlere yansıması "Geleceğin Şehri Sempozyumu"nda ele alınacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İBB Başkanı Kadir Topbaşile uzman akademisyenler konuşma yapacak.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı!

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı. Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, havacılıktan otomotive birçok sektörde dönüşüm yaratan, nanoteknoloji ile entegre edilmiş ileri kompozit malzeme teknolojileri alanında çalışacak.

Filli Boya geleceğin trensleri Haberi

Filli Boya geleceğin trensleri

Filli Boya’nın desteği, Ümit Ünal’ın kurucularından olduğu 34.Color.İst organizasyonuyla hayata geçen toplantı, Cezayir adlı mekanda gerçekleştirildi. Yaşam eğilimlerimizi şekillendirecek geleceğin trend ve renklerinin açıklandığı toplantıda, 13 ülke içerisinde Türkiye, İtalya ve Japonya en çok ilgi gören ülkeler oldu.


2016-17 Yıllarının Rengi Siyah, Trend ise Mutant Malzemeler ve Materyaller



Türkiye’yi 17 yıldır Intercolor’da (ICC) temsil eden Ümit Ünal 2016-17 yıllarının renk ve trendlerini hazırladıkları bildirgeyle sundu. Ünal: ”Sessizliğin felsefesi "Synchronize”, “Re- nature”, “Artitude” 2016-17 yıllarının konseptleri. Performans ve sanat ağırlıklı derin bir dönem bizi bekliyor. Siyah ve derin koyuluklar. Dönüşüm ve mutant, tekno ve modern-klasizm önümüzdeki 2 yılda karşımıza çıkacak olan kavramlar olacak. Çok farklı seçeneklerle derin renklerin olduğu insana ait tüm yeni tanımlamalar hayatımıza giriyor. Kişisel deneyimlerin en öncelikli olduğu sezon...