17 / 05 / 2024

Filli Boya yılbaşı yarışması

Filli Boya yılbaşı yarışması

Türkiye’nin sosyal medyayı en iyi kullanan ilk 50 firmasından biri olan ve sosyal medyada 350 bini aşkın kullanıcıya sahip Filli Boya, yepyeni bir interaktif yarışma ile yeni yıla merhaba diyor...

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Filli Boya bine yakın okulu renklendirdi!

Filli Boya, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla 2008 yılından bu yana, Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan zor durumda olan küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki okulların boyanmasına katkı sağlıyor.

Filli Boya okulları yeniliyor!

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması amacıyla Filli Boya, çocukları geleceğe hazırlayan okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Filli Boya, maddi imkanları kötü olan öğrenciler için kolları sıvadı!

Filli Boya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve akademisyenlerin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik bir projeye imza attı.

Şekerbank ve filli boya yalıtım seferberliği başlattı!

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Şekerbank ile Filli Boya her yıl 60 bin konutu yalıtacak!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye’de yalıtım seferberliği başlatıyor.

Şekerbank ve Filli Boya Capatect yalıtımda işbirliği yapıyor!

Şekerbank, ısı yalıtım sektörünün lideri, dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Filli Boya Capatect işbirliğiyle yalıtım seferberliği başlatıyor.

Filli Boya enerji verimliliği ile geri dönüşüme katkıda bulunuyor!

Filli Boya 2014 yılında; ambalaj atığı ve değerlendirilebilir tehlikeli atıklar olmak üzere 3.758 ton atığın geri dönüşümüne katkıda bulundu.

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne yüzlerce ton boya ile yaklaşık 2.5 milyon m’2 alan renklendirilerek yaklaşık 500.000 öğrencimizin eğitim gördüğü 771 okulumuzu renklendirdi...

Filli Boya Capatect hizmet paketi sunuyor!

Ülkemizde enerjinin yüzde 37,2’sini binalarda, yüzde 32’sini sanayide ve yüzde 20’sini ulaşımda harcanıyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısı yalıtımının önemine dikkat çeken Filli Boya Yalıtım Capatect, konut sahiplerine hizmet paketi sunuyor.

Filli Boya'dan 771 okula renkli kentsel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne yüzlerce ton boya ile yaklaşık 2.5 milyon metrekare alan renklendirilerek yaklaşık 500.000 öğrencimizin eğitim gördüğü 771 okulumuzu renklendirdi.

Filli Boya yılbaşı yarışması Haberi

Filli Boya yılbaşı yarışması

Düzenlediği yarışma ile 3 hafta boyunca yarışmaya katılanlara yılbaşı hediye sepeti kazandıracak olan Filli Boya, ziyaretçilerine hem eğlenip hem kazanma şansı sunuyor.


Bu yeni yarışma ile kullanıcılar, Filli Boya’nın facebook sayfasından ulaşabilecekleri “Renkli Yılbaşı Daveti” bölümünden giriş yaparak arkadaşlarını yılbaşı ağacına davet ediyor. Ağaca minimum 10 arkadaşının daveti kabul etmesini sağlayan kullanıcılar, çekiliş ile “Yılbaşı Hediye Sepeti” kazanacak 50 kişiden biri olma şansı yakalıyor. Yarışmanın kazananları 5 Ocak’ta Filli Boya facebook sayfasında yayınlanacak.


09 Aralık 2013’de yayınlanmaya başlayan yarışma, 25 Aralık 2013 tarihine kadar devam...