06 / 05 / 2024

filyos çayı köprüyü yıktı

filyos çayı köprüyü yıktı

Zonguldak Çaycuma'da bulunan Filyos Çayı üzerindeki köprü 6 Nisan'da suyun kabarması sonucu yıkılmış ve bir felakete sebep olmuştu. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, köprünün inşasına başlanacağını açıkladı

Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücretlerinin 590 lirasını geçmeyenler ödüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Osmangazi Köprüsü'nden Kurban Bayramı sürecinde 100 bine yakın aracın geçtiğini açıkladı. Osmangazi Köprüsünden geçen araçlardan 184 lira ücret alınıyorken köprüyü hiç kullanmayanlar 590 lira bedel ödüyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Amsterdam'daki bin 616 köprü 2 milyar euroya yenilenecek!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da çökme riski bulunan bin 616 köprü yenilenecek. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından incelemeye alacak.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Ordu Cevizdere Köprüsü 3-4 ay içinde yeniden yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye'de yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili "Hedefimiz bu köprüyü 3-4 ay içinde bitirmek." dedi...

Kolombiya'daki 446 metrelik köprü yıkıldı!

Kolombiya'da, 9 işçinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı Chirajara asma köprüsü inşaatı patlayıcılarla yıkıldı.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Kocaeli’de davalık olan köprü yıkılacak!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir vatandaşın ‘Evimin içi görünüyor’ diye şikayetçi olduğu köprünün yıkılmasına karar verildi. Üst geçidi kullanan vatandaşlar karara tepki gösterdi.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

İzmir Bayraklı'daki yol ve köprü çalışmaları tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'daki Onur Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayacak yol ve köprüyü tamamlıyor.

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

filyos çayı köprüyü yıktı Haberi

filyos çayı köprüyü yıktı


Zonguldak Filyos Çayı üzerinde yer alan 65 yıllık tarihi köprü kabaran suların etkisi ile yıkılmış ve can kaybına sebep olmuştu. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, yıkılan köprünün yerine yeni bir köprü yapım ihalesine önümüzdeki günlerde çıkacaklarını söyleyerek ihalenin tamamlanmasıyla birlikte inşa çalışmalarına hemen başlanacağını belirtti. Ayyıldız sözlerine şöyle devam etti:


Kısa bir zaman dilimi içerisinde de köprümüzü bitirmeyi hedefliyoruz. Amacımız o acı olayı bir an önce unutarak Çaycuma'ya çok güzel bir şekilde hizmet edecek yeni bir köprü yapmak. Şu anda 4 milyon lira geldi. Çalışma başladıktan sonra diğer ödenekler gelecek.


Ayyıldız, Filyos Çayı üzerinde yer alan 65 yıllık köprünün yıkılıp yol açtığı felaket sonrasında başlanacak olan çalışmalar esnasında diğer köprülerinde kontrol edileceğini söyledi.6 Nisan'da meydana gelen köprü faciasında 15 kişi sulara kapılmış...