27 / 04 / 2024

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.




Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yapımı tamamlanan Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayan yaya ve araç köprüsünü inceledi.

Yapımı tamamlanan Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayan yaya ve araç köprüsünü yerinde inceleyen Başkan Kimyeci, 7 metre genişliğinde, 10 metre uzunluğunda çelik konstürüksüyon, üst tabiyesi betondan oluşan köprünün asfalt kaplama çalışmalarının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulduğunu ifade etti. Başkan Kimyeci, incelemeler sırasında mahalle sakinleriyle sohbet ederek hal hatırlarını sordu. Başkan Kimyeci, mahalle sakinlerine yaya ve araç köprüsünün hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kimyeci, Esentepe-Altınçay Köprüsü Çevresinde Yapılan Parkı İnceledi

Başkan Kimyeci, Esentepe-Altınçay Köprüsü çevresinde yapımı süren parkta incelemelerde bulundu.

Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak köprünün çevresinde yapılan yeni parktaki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Kimyeci, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

İncelemeler sırasında Başkan Kimyeci’ye daire müdürleri eşlik etti.

Başkan Kimyeci, incelemelerin ardından mahalle sakinleriyle günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.



Antakya Belediyesi


Geri Dön