10 / 05 / 2024

Esentepe Altınçay Köprüsü

Esentepe Altınçay Köprüsü

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Esentepe Altınçay Köprüsü Haberi

Esentepe Altınçay Köprüsü


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yapımı tamamlanan Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayan yaya ve araç köprüsünü inceledi.

Yapımı tamamlanan Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayan yaya ve araç köprüsünü yerinde inceleyen Başkan Kimyeci, 7 metre genişliğinde, 10 metre uzunluğunda çelik konstürüksüyon, üst tabiyesi betondan oluşan köprünün asfalt kaplama çalışmalarının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulduğunu ifade etti. Başkan Kimyeci, incelemeler sırasında mahalle sakinleriyle sohbet ederek hal hatırlarını sordu. Başkan Kimyeci, mahalle sakinlerine yaya ve araç köprüsünün hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kimyeci, Esentepe-Altınçay Köprüsü Çevresinde Yapılan Parkı İnceledi

Başkan Kimyeci, Esentepe-Altınçay Köprüsü çevresinde yapımı süren parkta incelemelerde bulundu.

Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak köprünün çevresinde yapılan yeni parktaki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Kimyeci, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını...