09 / 05 / 2024

finans merkezi bddk binası

finans merkezi bddk binası

TOKİ İstanbul Finans Merkezi'nde yer alan BDDK Hizmet Binası'nın 21 bin 717,87 metrekare alana sahip arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İstanbul Finans Merkezi ihalelerinde heyecan arttı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yükselecek kamu binalarının ihaleleri bir bir yapılıyor. İnşaatları süren SPK ve BDDK binaları ile ihalesi yapılan Merkez Bankası, finans merkezinin kalbi olacak.

İstanbul Finans Merkezi 2020'de tamam!

2 milyar dolar yatırımla inşa edilecek İstanbul Finans Merkezi (İFM) için beklenen gün geldi. 2014’te ilk kazma vurulan projede SPK ve BDDK binalarının temelini 14 Ekim’de Başbakan Yıldırım atıyor. Proje, 2018’e yetiştirilecek.

İstanbul Finans Merkezi 2018'de açılıyor!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Murat Muratoğlu bugünkü yazısında İstanbul Finans Merkezi’nde SPK ve BDDK binalarının inşaatını ele aldı. İşte Murat Muratoğlu'nun o yazısı...

İstanbul Finans Merkezi'nde ilk kazma vuruluyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul Finans Merkezi’nde SPK ve BDDK binalarının temelini gelecek hafta atacaklarını ifade ederken "İlk kazmayı vuruyoruz. Proje 2-3 yıl içinde tamamlanır. Merkez Bankası binası için protokol yapıldı. İhale aşamasına gelindi" dedi

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi!

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları girişimlere açık olacak.

Halk GYO Finans Merkezi projesinin tüm detayları!

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve BDDK ve SPK gibi kurumları tek bir merkezde toplayacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde Halk GYO kuleleri Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilecek. İşte Halk GYO Finans Merkezi projesinin detayları...

TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 18 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi BDDK binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek.

Ataşehir Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 2. oturumu 5 Eylül'de!

Ataşehir Finans Merkezinde BDDK ya ait parsel gelir paylaşımı modeli ile 30 Haziran tarihinde 1.oturumu yapılacakken idarenin tasarrufunda 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmiş olup, firmalar 5 Eylül 2014 tarihinde 2.oturuma davet edilmişlerdir.

TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Finans Merkezi'nde yer alan BDDK Hizmet Binası'nın 21 bin 717,87 metrekare alana sahip arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi 26 Ağustos 2014 tarihinde (bugün) saat 15:00'te yapılacak...

TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi yarın!

TOKİ İstanbul Finans Merkezi'nde yer alan BDDK Hizmet Binası'nın 21 bin 717,87 metrekare alana sahip arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi 26 Ağustos 2014 tarihinde (yarın) saat 15:00'te yapılacak...

TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 26 Ağustos'ta!

TOKİ İstanbul Finans Merkezi'nde yer alan BDDK Hizmet Binası'nın 21 bin 717,87 metrekare alana sahip arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Uluslararası Finans Merkezi'nde BDDK binası için yeni ihale tarihi!

TOKİ'nin İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde BDDK binası arsa karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin yeni tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. BDDK binası ihalesi geçici teminat tutarı da açıklandı. İşte yeni tarih ve geçici teminat tutarı..

TOKİ’den BDDK’ya İstanbul Finans Merkezi’nde hizmet binası!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi’nde hizmet binası inşa edecek. İhale 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşiyor...

finans merkezi bddk binası Haberi

finans merkezi bddk binası

TOKİ İstanbul Ümraniye ilçesi Uluslararası finans merkezi 3328 ada, 2 parselde bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu BDDK Hizmet Binası'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi yapılacak.


İhale 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.


İhalenin ilk oturumu 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:00'te Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent Ankara'da yapılacak.


İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.


21 bin 717,87 metrekare alana sahip alan ticaret alanı olarak belirlendi. Arsa, İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alıyor. BDDK toplam inşaat alanı ise 319.000 olarak belirlendi.


TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi için