04 / 05 / 2024

finans merkezi yeni ataşehir

finans merkezi yeni ataşehir

Business Channel'da saat 16.30'da yayınlanacak Emlak Kulisi'nin konuğu Emlak Konut GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin olacak.

İstanbul Finans Merkezi yönetmeliği yürürlüğe girdi! İşte detaylar…

İstanbul Finans Merkezi (İFM) yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik merkezdeki donatıların işletilmesinden yeni katılımcıların kabulüne ve yönetime kadar birçok detayı kapsıyor.

İstanbul Finans Merkezi’nde kiralamalar başladı!

Mimarisinde Cumhurbaşkanlığı tarafından değişikliğe gidilen İstanbul Finans Merkezi projesinin yeni yüzü yayınlandı. Hazırlanan internet sitesinde ofis, ve alışveriş merkezi için kiralama sürecinin başladığı, başvuruların alındığı belirtildi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'de tamam!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanı Dr. Serkan Yüksel, "İstanbul’da finans alanında bir hikaye yaratmak istiyoruz. Finansal teknoloji çok yeni bir kavram" diye konuştu...

İstanbul Finans Merkezi en geç 2022'de açılacak!

Marmara Üniversitesi Rektörlük Binası'nda düzenlenen"Alternatif Finansta Yeni Ufuklar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Finans Merkezi'nin en geç 2022 yılı başında hayata geçirilmesini bekliyoruz." dedi...

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

İstanbul Finans Merkezi bölgeye değer kattı!

Ataşehir’de yükselen İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir, Şerifali, Kozyatağı, Yeni Sahra, Göztepe ve Ümraniye’nin değerini katlarken, proje içinde yer alacak kurum ve kuruluşlarda çalışacak beyaz yakalıların ev talepleri de metroyla bağlantılı semtlerin cazibesini artırıyor

İstanbul Finans Merkezi'nde son durum!

İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) kamunun temel atmasıyla süreç hızlandı. İFM sayesinde bölgede fiyatlar yüzde 25 artarken, 12 bin yeni konut ve 450 bin metrekare ofis inşa edildi.

İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’ni güçlendirmek için 6 yeni bölge!

İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’ni güçlendirmek amacıyla 6 yeni bölge oluşturuluyor. Türkiye’yi finansta merkez haline getirecek proje kapsamında, sahada detaylı araştırma yapılacak.

İstanbul, finans merkezinin yeni alternatifi!

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma kararı (Brexit) vermesinin ardından dünyanın en büyük finans merkezi konumundaki Londra'nın geleceği tartışılırken, bu durumun İstanbul açısından yeni fırsatları gündeme getirmesi bekleniyor.

finans merkezi yeni ataşehir Haberi

finans merkezi yeni ataşehir

Yetgin Ataşehir'in finans merkezi olup-olmayacağı konusunu aydınlatacak.

Sorularınızı [email protected] adresine iletebilirsiniz....