28 / 04 / 2024

finans teknopark projesi

finans teknopark projesi

İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Şahin: "Hedefimiz mümkünse anahtar teslim, herşeyini, dosyasını, müracatlarını, ruhsatlarını temin edip yabancı yatırımcıyı çok fazla üzmeden, vakit kaybettirmeden yatırımını yapar hale getirmek" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sarıyer Finans Teknopark projesi 2015'in sonunda açılacak!

Boğaziçi Üniversitesi ve Borsa İstanbul işbirliği ile kurulacak olan Sarıyer Finans Teknopark projesinin 2015 yılı sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. Peki Finans Teknopark projesi nerede kurulacak?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Vakıf GYO İFM projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Ümraniye ilçesinde konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İFM'deki Vakıflar Bankası ofis üniteleri 427 milyon TL'ye satıldı!

Tamamlandığında dünyaya örnek olması planlanan İstanbul Finans Merkezi projesi içerisinde yer alan T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri 427 milyon 18 bin 300 TL'ye Türkiye Vakıflar Bankası'na satıldı.

İstanbul Teknoloji ve Finans Üssü kurulacak!

Uluslararası iyi uygulamalardan faydalanılarak firmalara fırsat eşitliği sağlayan, güvenli bir finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin oluşumu desteklenecek. İstanbul Finans Merkezi bünyesinde bir Finans Teknopark da kurulacak

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

Emlak Konut GYO, İFM için 398 milyon TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında toplam 398 milyon 11 bin 300 TL'lik sözleşme imzalandı...

Türkiye'den Özbekistan'a teknopark yatırımı!

Türkiye’nin Özbekistan hükümetinin davetiyle başlatmış olduğu teknopark projesi ete kemiğe büründü. Proje için ilk adım, Taşkent’teki 1 milyar dolarlık Olmazor Teknopark ile atılacak.

Emlak Konut GYO İFM kapsamında 207.5 milyon TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında 207 milyon 500 bin TL'lik sözleşme imzalandı...

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Halk Ofis Kuleleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Uluslararası Finans Merkezi Projesi kapsamında inşaat süreci devam eden "Halk Ofis Kuleleri"nin 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

finans teknopark projesi Haberi

finans teknopark projesi

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Hedefimiz mümkünse anahtar teslim, herşeyini, dosyasını, müracatlarını, ruhsatlarını temin edip yabancı yatırımcıyı çok fazla üzmeden, vakit kaybettirmeden yatırımını yapar hale getirmek." dedi.


İSTKA'nın yeni projeleri ve gelecek vizyonu İstanbul Valisi Vasip Şahin, İSTKA Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve Türkye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında paylaşıldı.


Vasip Şahin, İSTKA'nın 2009 yılından bu yana İstanbul'un küresel ekonomide söz sahibi, yüksek katma değer yaratan yenilikçi, yaratıcı ve girişimci ruhunu besleyen bir ekonomik hayata sahip olması için çalıştıklarını belirterek yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi.


Şahin, ekonomide katma değeri yüksek...