06 / 05 / 2024

Finansbank kredileri

Finansbank kredileri

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre, Mart 2014’de konut kredisi faiz oranlarını düşüren Finansbank, ay ortasında faiz oranlarını yükselttiğini duyurdu. Toplamda Ödenecek Faiz 5.300 TL Arttı.

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

Enflasyonla birlikte yaşanan ekonomik kriz, paraya ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Pek çok vatandaş uygun banka kredileri ve faiz oranlarını araştırıyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik kredi imkanı ise düşük faizi ve uzun vade farkıyla dikkat çekiyor.

Kentsel dönüşüm konut ve işyeri kredileri!

Kentsel dönüşüm konut ve işyeri kredileri açılabilmesi için, açılacak kredi azami miktarları ile kredinin tahsis öncelikleri her yıl Bakanlıkça belirlenir ve ilan edilir. İşte diğer esaslar...

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması 15 Mayıs'ta imzalanacak!

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması imza töreni Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar'ın ev sahipliğiyle gerçekleşecek...

Finansbank Edirne Çarşı Şubesi açıldı!

Finansbank A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Edirne Çarşı Şubesi' nin Sabuni Mahallesi, Çilingirler Caddesi, No:19 Edirne adresinde faaliyete geçtiği bildirildi...

Denizbank, Finansbank ve Anadolubank genel merkezini taşıyor!

Bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor.Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.

Bayraktar ve Finansbank finansman anlaşması imza töreni 15 Mayıs'ta!

Finansbank, Türkiye’ nin büyümesinde önemli olduğunu düşündüğü gelir getiren gayrimenkul, enerji, altyapı ve de özelleştirme finansmanları başta olmak üzere proje finansmanındaki aktif rolünü devam ettiriyor.

İngiltere'de mortgage kredileri artıyor!

İngiltere Mortgage Kredisi Veren Kuruluşlar Konseyi (CML) açıklamasına göre, ülkede bu yılın mart ayında verilen toplam mortgage kredileri bir önceki aya kıyasla yüzde 4, geçen yılın aynı ayına kıyasla ise yüzde 33 oranında arttı...

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı!

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bu yıl üst limitini 125 bin liraya çıkardığı restorasyon kredisi başvuruları, 2 Mayıs'ta sona erecek.

Finansbank'tan yüzde 100 konut kredisi!

Finansbank, yeni bir ev satın almak isteyen ancak bunun için önce mevcut evini satması gereken tüketicilere, "Evinizi Değiştiren Mortgage" ürünü ile hayallerindeki eve sahip olma fırsatı sunuyor.

Finansbank konut kredisi faiz oranını yüzde 1.32'ye yükseltti!

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre, Mart 2014’de konut kredisi faiz oranlarını düşüren Finansbank, ay ortasında faiz oranlarını yükselttiğini duyurdu. Toplamda Ödenecek Faiz 5.300 TL Arttı.

Finansbank Kristal Kule'yi 303 milyon Euro'ya satın aldı!

Koru Gayrimenkul Yatırım'ın 4.Levent'de inşa ettiği Kristal Kule ofis binasını, Finansbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılmak üzere satın aldı. Kristal Kule, Büyükdere Caddesi üstünde, 2. Köprü bağlantı yolu çıkışında bulunuyor

Kristal Kule'yi 303 milyon Euro'ya Finansbank aldı!

Finansbank'ın sahibi Yunan NBG, Soyak Grubu tarafından 4.Levent'te inşa edilen 40 katlı Kristal Kule'yi satın aldı. 303 milyon euro peşin ödeme yaparak 40 katlı kuleyi satın alan Yunanlı NBG, Genel Müdürlük binasını kuleye taşıyacak.

Kristal Kule Finansbank mülkiyetine geçti!

Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Kristal Kule için Koru Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret A.Ş. ile Finansbank arasında imzalanan Satış Vaadi Sözleşmesi'nin şartları yerine getirildi. Kule 257 milyon euro bedelle Finansbank mülkiyetine geçti...

Finansbank kredileri Haberi

Finansbank kredileri

Mart 2014’de konut kredisi faiz oranlarını düşüren Finansbank, ay ortasında faiz oranlarını yükselttiğini duyurdu.


KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre banka, Mart ayı içinde 60 ay vadeli konut kredisi faiz oranını %1.32’den %1.26’ya, 120 ay vadeli oranını ise %1.33’den %1.26’ya indirmişti. Banka, aynı ay içinde aldığı bir kararla, konut kredisi faiz oranlarını 0.06-0.08 puan aralığında yükseltti. Değişen oranlarla 3-120 ay vade aralığındaki konut kredisi faiz oranı %1.26’dan %1.32’ye, 180 ay vadeli oran ise %1.26’dan %1.34’e yükseldi.


Toplamda Ödenecek Faiz 5.300 TL Arttı


Finansbank’ın 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranını %1.26’dan %1.32’ye yükseltmesiyle 100 bin TL konut kredisinin aylık taksiti, konut kredisi hesaplama yapıldığında 1.621 TL’den, 1.665 TL’ye çıktı. Toplamda ödenecek faiz ise 5.300 TL civarında arttı.


Kredi...