28 / 04 / 2024

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

Enflasyonla birlikte yaşanan ekonomik kriz, paraya ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Pek çok vatandaş uygun banka kredileri ve faiz oranlarını araştırıyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik kredi imkanı ise düşük faizi ve uzun vade farkıyla dikkat çekiyor.



Geçim sıkıntısı ve gelişen ihtiyaçlar, nakit ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Bankalar, değişen faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi paketleri sunuyor. Bunlardan QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik düşük faizli ihtiyaç kredisi paketi pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

QNB Finansbank,  yeni müşteri olacaklara özel düzenlediği ihtiyaç kredisi paketinde düşük faiz imkanıyla kredi kullanma olanağı sunuyor. Krediye başvuran 50 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor.

Geçim sıkıntısı milyonlarca insanın en temel sorunu haline gelmiş durumda.  Bankalar bu konuda inisiyatif alarak çeşitli kredi paketlerini uygun koşullarla sunma yoluna gidiyor.

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

QNB Finansbank’ın bu kapsamda hazırladığı yeni müşterilere yönelik ihtiyaçç kredisi kampanyası ilgi  çekiyor. Kampanya kapsamında bankanın yeni müşterisi olacak kişilere, 24 ay vade ile 50 bin liraya kadar kredi çekme fırsatı veriliyor.

BAŞVURANA 50 BİN TL KREDİ

Bankanın bu ihtiyaç kredisine yeni müşteri olanlar başvurabiliyor. Kredi paketinde 50 bin TL’ye kadar kredi kullanılabilirken, kampanya detayları bankanın internet sitesinde açıklandı.

Buna göre  ihtiyaç kredisi başvurusu yapan yeni müşteriler, kredi şartlarını sağlamaları halinde 50 bin TL krediyi aylık 1.39 faiz oranıyla çekebiliyor.

 


Geri Dön