28 / 04 / 2024

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken QNB Finansbank 0 faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşte QNB Finansbank'ın 0 faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar…



Borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar krediye yönelirken, bankalardaki faiz oranları da resmen cep yakıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek faiz oranlarına karşı vatandaşların tepkisi büyürken QNB Finansbank, rakiplerini yarış dışı bırakan bir kampanyaya imza attı. 

Peki QNB Finansbank'ın sıfır faizli kredisi ile ilgili detaylar nedir? QNB Finansbank'tan nasıl kredi alınır? QNB Finansbank kredi detayları nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

QNB FİNANSBANK KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

QNB Finansbank Yeni Müşteri Kampanyası: Yeni müşteri olanlara 10 bin lira için 6 ay vade ve sıfır faiz oranı ile kredi veriyor.

QNB Finansbank Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank üzerinden son bir sene içerisinde ihtiyaç kredisi veya hazır kredi kullanan kişilerle beraber mevcutta açık kredi ya da hazır kredisi olanlar özel oranlardan faydalanma fırsatı buluyor.

QNB Finansbank Borç Transferi Kredisi: Diğer bankalardaki tüm borçlarını QNB Finansbank çatısı altında toplayıp ödemelerinizi yapabilirsiniz.

QNB Finansbank tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

QNB Finansbank Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel avantajlı faiz oranları ile beraber 3 ay erteleme seçeneği sunuluyor.

QNB Finansbank Finans maaş Kredisi: Maaş ödemesi için QNB Finansbank’ı seçen müşteriler özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarından faydalanabiliyor.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre QNB Finansbank mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında yapabilirsiniz.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre 0850 220 8 573 ve 0216 522 4 616 numaralı Alo Kredi hatlarını arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvuru işlemlerinde herhangi bir belge talep edilmiyor. Ayrıca farklı kullanım amaçlarına yönelik Kredi çeşitliliği görülürken cebinizi rahatlatacak olan finansman çözüm önerileri de sunuluyor.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

O ilde ucuz arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Yozgat projesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor! 


Geri Dön