28 / 07 / 2024

finansbank levent

finansbank levent

Büyükde Caddesi'nin tarihindeki en büyük satış önümüzdeki günlerde gerçekleşiyor. 60 bin metrekare alanlı Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'a satılıyor. Soyak Grubu ve Finansbank önümüzdeki günlerde imzaları atacak.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Hüsnü Özyeğin Finansbank genel müdürlük binasını geri aldı!

Yılbaşında Avrupa Yakası Levent’te satın aldığı ‘Kristal Kule’ye taşınmayı planlayan Finansbank’ın, Esentepe’deki mevcut olan genel müdürlük binasını, Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüsnü Özyeğin aldı.

Hüsnü Özyeğin, Finansbank’ın genel müdürlük binasını geri aldı!

Yılbaşında Avrupa Yakası Levent’te satın aldığı ‘Kristal Kule’ye taşınmayı planlayan Finansbank’ın, Esentepe’deki mevcut olan genel müdürlük binasını, Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüsnü Özyeğin aldı.

Denizbank, Finansbank ve Anadolubank genel merkezini taşıyor!

Bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor.Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.

Finansbank Kristal Kule'yi 303 milyon Euro'ya satın aldı!

Koru Gayrimenkul Yatırım'ın 4.Levent'de inşa ettiği Kristal Kule ofis binasını, Finansbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılmak üzere satın aldı. Kristal Kule, Büyükdere Caddesi üstünde, 2. Köprü bağlantı yolu çıkışında bulunuyor

Kristal Kule'yi 303 milyon Euro'ya Finansbank aldı!

Finansbank'ın sahibi Yunan NBG, Soyak Grubu tarafından 4.Levent'te inşa edilen 40 katlı Kristal Kule'yi satın aldı. 303 milyon euro peşin ödeme yaparak 40 katlı kuleyi satın alan Yunanlı NBG, Genel Müdürlük binasını kuleye taşıyacak.

Kristal Kule Finansbank'ın oldu!

SOYAK 'ın İstanbul Levent 'te inşa ettiği 'Kristal Kule' Finansbank 'ın oldu. 170 metrelik kulenin satış bedelinin ise 600-700 milyon lira aralığında olduğu tahmin ediliyor...

Norman Foster imzalı Levent projesi, Büyükdere'de!

Kent simgesi olan ikon yapılarıyla dünyanın en önemli mimarlarından kabul edilen Lord Norman Fosterın mimarlık ofisi ve EriaPartners işbirliğiyle tasarlanan Levent projesi, Büyükdere Caddesinde hayata geçiyor

Nef Levent Flats'tan son durum!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Levent Flats konut projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

Levent çarşı Pazar'da dükkanlar iyi iş yapacak!

TURYAP Yönetim Kurulu Üyesi Başak Soner, Levent metro istasyonunun altında kurulacak çarşı Pazar'ın, çoğunluğu beyaz yakalı günlük 150 bin kişinin geçeceği bir noktada yer aldığını belirtti

finansbank levent Haberi

finansbank levent



Soyak Grubu'nun 2 yıldır yapımına devam ettiği Levent'teki Kristal Kule'nin yeni sahibi Yunanistan kökenli NBG Bank'ın satın aldığı Finansbank oluyor.


Finansbank ile Soyak Grubu arasında 1 yılı aşkın süredir devam eden görüşmeler sessiz sedasız sonuçlandı. 230 milyon avro üzerinden anlaşma sağlandı. İmzalar önümüzdeki günlerde atılacak.


Yaklaşık 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Soyak Kristal Kule'nin inşaatı 2014 yılının ilk yarısında bitecek.


Kulenin sadece tapu masrafları 9 milyon 200 bin avro olacak.


Soyak açıklama hakkını halka açık şirket olduğu için Finansbank'a bırakmıştı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve haber sitesi www.emlakkulisi.com iki tarafı da bu zahmetten kurtardı.


Büyükdere aksında son büyük satış 9 bin 400 metrekare alanlı Telpa Plaza olmuştu. Pak Şirketler Topluluğu grup şirketlerinden Ece Gayrimenkul satın...