15 / 05 / 2024

Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'ın oluyor!

Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'ın oluyor!

Büyükde Caddesi'nin tarihindeki en büyük satış önümüzdeki günlerde gerçekleşiyor. 60 bin metrekare alanlı Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'a satılıyor. Soyak Grubu ve Finansbank önümüzdeki günlerde imzaları atacak.




Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank ın oluyor!


Soyak Grubu'nun 2 yıldır yapımına devam ettiği Levent'teki Kristal Kule'nin yeni sahibi Yunanistan kökenli NBG Bank'ın satın aldığı Finansbank oluyor.


Finansbank ile Soyak Grubu arasında 1 yılı aşkın süredir devam eden görüşmeler sessiz sedasız sonuçlandı. 230 milyon avro üzerinden anlaşma sağlandı. İmzalar önümüzdeki günlerde atılacak.


Yaklaşık 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Soyak Kristal Kule'nin inşaatı 2014 yılının ilk yarısında bitecek.


Kulenin sadece tapu masrafları 9 milyon 200 bin avro olacak.


Soyak açıklama hakkını halka açık şirket olduğu için Finansbank'a bırakmıştı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve haber sitesi www.emlakkulisi.com iki tarafı da bu zahmetten kurtardı.


Büyükdere aksında son büyük satış 9 bin 400 metrekare alanlı Telpa Plaza olmuştu. Pak Şirketler Topluluğu grup şirketlerinden Ece Gayrimenkul satın almıştı.



Geri Dön