28 / 07 / 2024

soyak grubu

soyak grubu

Büyükde Caddesi'nin tarihindeki en büyük satış önümüzdeki günlerde gerçekleşiyor. 60 bin metrekare alanlı Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'a satılıyor. Soyak Grubu ve Finansbank önümüzdeki günlerde imzaları atacak.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Soyak Grubu’na enerji finansmanında birincilik!

Soyak Grubu, GFC Media Grup tarafından organize edilen 2019 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri ödül gecesinde birincilik ödülüne sahip oldu.

Kristal Kule'yi 303 milyon Euro'ya Finansbank aldı!

Finansbank'ın sahibi Yunan NBG, Soyak Grubu tarafından 4.Levent'te inşa edilen 40 katlı Kristal Kule'yi satın aldı. 303 milyon euro peşin ödeme yaparak 40 katlı kuleyi satın alan Yunanlı NBG, Genel Müdürlük binasını kuleye taşıyacak.

Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'ın oluyor!

Büyükde Caddesi'nin tarihindeki en büyük satış önümüzdeki günlerde gerçekleşiyor. 60 bin metrekare alanlı Soyak Kristal Kule 230 milyon avroya Finansbank'a satılıyor. Soyak Grubu ve Finansbank önümüzdeki günlerde imzaları atacak.

Soyak, Limak ve Nuh Acar İnşaat Ege Bölgesi'ne enerji üretecek!

Türkiye'nin önde gelen yatırımcılarından Soyak Grubu, Limak Holding ve Nuh Acar İnşaat, Ege Bölgesi'ne jeotermalden enerji üretmek için Ekonomi Bakanlığı'ndan yatırım teşvik belgesi aldı...

Soyak da Ağaoğlu gibi santral satmak istiyor!

Ağaoğlu Grubu’nun bir grup enerji santralını Doğan’a satmasından sonra bir haber de Soyak Holding’den geldi

Cömertoğlu Grubu, Phuket'te otel yapacak

Antalya'da 4 oteli bulunan Cömertoğlu Grubu, balayı adası Phuket'te 5 yıldızlı otel yapacak

Ağaoğlu Tiyatro Grubu'ndan 'Rumuz Goncagül' oyunu

Tiyatro Grubu, “Rumuz Goncagül” oyununu 23 Mart 2010 Salı günü Türk Tiyatrosu'nun ustalarının da izleyeceği gösteriyle sahneye koyuyor

Soyak Siesta'nın 3. etabının yüzde 40'ı ilk haftada satıldı! 454 TL taksitle!

İzmir'de yeni nesil yaşam kalitesini destekleyen 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinin , satışa çıkışı 6 ay öne çekilen 3. etabı da yoğun ilgiyle karşılandı

Intesa Grubu BIIS'le altyapıya girdi

Intesa Grubu bankası BIIS, altyapı projelerini finanse etmek için İstanbul'da temsilcilik açtı

Kale Grubu yeni yüzüyle Unicera Fuarı'nda

Kale Grubu, Türkiye'nin en büyük seramik ve banyo fuarı UNICERA'ya yenilenen yüzü ve yeni ürünleriyle damgasını vuruyor

Soyak Siesta üçüncü etap 12 Mart'ta satışa çıkıyor

Soyak Holding, Soyak Siesta projesinin üçüncü etabını 12 Mart 2010 tarihinde satışa sunuyor

Mehmet Çelik Şirketler Grubu'ndan Şile'ye otel!

Piyasada Misstanbul projesiyle tanınan Mehmet Çelik Şirketler Grubu, Şile'de muhafazakârlar için bir otel yapmaya hazırlanıyor

soyak grubu Haberi

soyak grubu



Soyak Grubu'nun 2 yıldır yapımına devam ettiği Levent'teki Kristal Kule'nin yeni sahibi Yunanistan kökenli NBG Bank'ın satın aldığı Finansbank oluyor.


Finansbank ile Soyak Grubu arasında 1 yılı aşkın süredir devam eden görüşmeler sessiz sedasız sonuçlandı. 230 milyon avro üzerinden anlaşma sağlandı. İmzalar önümüzdeki günlerde atılacak.


Yaklaşık 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Soyak Kristal Kule'nin inşaatı 2014 yılının ilk yarısında bitecek.


Kulenin sadece tapu masrafları 9 milyon 200 bin avro olacak.


Soyak açıklama hakkını halka açık şirket olduğu için Finansbank'a bırakmıştı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve haber sitesi www.emlakkulisi.com iki tarafı da bu zahmetten kurtardı.


Büyükdere aksında son büyük satış 9 bin 400 metrekare alanlı Telpa Plaza olmuştu. Pak Şirketler Topluluğu grup şirketlerinden Ece Gayrimenkul satın...