29 / 04 / 2024

finansbank maltepe girne mahallesi şubesi

finansbank maltepe girne mahallesi şubesi

Finansbank A.Ş' nin, yeni açılan İstanbul Girne Mahallesi Şubesi' nin açılışı, Girne Mah. Narlıdere Cad No: 4 A Maltepe -İstanbul adresinde bugün itibariyle gerçekleştirildi...

Maltepe Girne Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Girne Mahallesi, 16647 ada, 33 parselin tamamı ve 22, 30 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Girne Mahallesi pazarına kavuştu!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde hizmete açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

İkra Mimari Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Mimari Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Tevetoğlu ve Tuncay Şen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Girne Mahallesi, Narlıdere Caddesi'nde kuruldu.

Sana Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sana Yapı Limited Şirketi, İrfan Eren ve Alaa Alghadban ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta İstanbul İl'i, Maltepe, Girne Mahallesi, Başöğretmen Caddesi'nde kuruldu.

Ali Kılıç’tan Maltepe'ye üç müjde!

Maltepe Muhtarlar Buluşması, Girne Mahallesi Muhtarı Tevfik Songün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda altyapı başta olmak üzere, Maltepe Meydan Projesi, M’Expo, kentsel dönüşüm, imar ve otopark sorunları ele alındı.

Durak Toptan Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Durak Toptan Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erol Ergin Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Maltepe, Girne Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Dentac Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dentac Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Neslihan Ergelen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Maltepe, Girne Mahallesi'nde kuruldu.

Girne Mahallesi sakinlerinden M’Expo Center'a destek!

Girne Mahallesi sakinleri, M’Expo için düzenlenen imza kampanyasına büyük destek verdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da katılımlarından ötürü vatandaşlara teşekkür ederek, esnafları ziyaret etti.

Maltepe su kesintisi 27 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinin Girne mahallesinde şebeke hattı vana montajı değişimi nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Maltepe su kesintisi 3 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinin Girne mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İETT'nin Maltepe'deki üç durağının adı değişti!

İETT, İstanbul Maltepe'de üç durağın adının değiştiğini duyurdu. İşte Maltepe Küçükyalı Mahallesi ve Girne Mahallesi'nde bulunan PTT Santrali, Kızılay ve Yol Bakım isimli durakların yeni isimleri...

Enacadde İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enacadde İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Edi Edgar Duek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Maltepe, Girne Mahallesi, Narlıdere Caddesi'nde kuruldu.

finansbank maltepe girne mahallesi şubesi Haberi

finansbank maltepe girne mahallesi şubesi


Finansbank A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı resmi açıklama şöyle:


Bankamız " İstanbul Girne Mahallesi Şubesi ", Girne Mah. Narlıdere Cad No:4 A Maltepe-İstanbul  adresinde faaliyete...