05 / 05 / 2024

Finansbank ne kadar kar etti

Finansbank ne kadar kar etti

National Bank of Greece'in (NBG) yüzde 99.8'ine sahip olduğu Finansbank'ın üçüncü çeyrek solo net kârı, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 97 artışla 244.26 milyon lira oldu.

Finansbank'ın ilk yarı karı 344 milyon TL!

Finansbank 2014'ün ikinci çeyrek dönemine ilişkin bilançosunu açıkladı. Yılın ilk yarısında 344 milyon TL net kâra ulaşan bankanın toplam aktifleri 69 milyar 348 milyon, özkaynakları ise 8 milyar 49 milyon TL oldu.

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli son dakika banka banka maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında QNB Finansbank yer alıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? QNB Finansbank promosyon 2024 kaç TL?

QNB Finansbank emekli promosyonunu güncelledi! QNB Finansbank ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış alev aldı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ulaştı. Son olarak QNB Finansbank'ta emekli promosyonunu güncelledi. Peki QNB Finansbank ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

Emekli promosyon miktarında son dakika gelişmesi! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte ING, TEB, AKBANK...

Emekli promosyonlarına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Bankalar emekli promosyon ödeme rakamlarını güncelledi. Peki en yüksek promosyon ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 İşte ING, QNB Finansbank, Yapı Kredi, Haklbank, TEB, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, İş Bankası promosyon detayları...

QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? QNB Finansbank promosyon kaç yılda bir yapılır?

QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte QNB Finansbank emekli promosyon miktarına dair detaylar!

QNB Finansbank konut kredisi masrafları ne kadar?

QNB Finansbank konut kredisine ek ne kadar masraf uyguluyor. Sigortalar dahil konut kredisi masrafları ne kadar?

Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar?

Konutların tamamının 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar sorusuna 300 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede toplamda 54 adet daire yer alıyor...

Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

İhalesi Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek olan Evora İstanbul dükkan fiyatları ne kadar sorusuna 123 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede 77 adet ticari birim açık artırma ile satılıyor...

Ağustos ayında kiralar ne kadar artacak?

Ev sahiplerinin kiracılarına yapılacakları kira zam oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon oranları ile belirleniyor. Peki, Ağustos ayında kiralar ne kadar artacak?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücreti ne kadar?

Risk raporu alınmamış veya risk raporunda "risklidir" ibaresi yer almayan rapora sahip binaların yıkımı gerçekleşmiyor. Peki risk raporu nereden ve nasıl alınır? Kentsel dönüşüm risk raporu ücreti ne kadar?

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

Finansbank ne kadar kar etti Haberi

Finansbank ne kadar kar etti


National Bank of Greece'in (NBG) yüzde 99.8'ine sahip olduğu Finansbank'ın üçüncü çeyrek solo net kârı, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 97 artışla 244.26 milyon lira oldu.


Bankanın dokuz aylık kârı da 588 milyon lira oldu.


Bankanın Salı günü KAP'a gönderdiği mali tablolara göre, krediler ve alacakları da 2013 sonuna göre yüzde 15 artışla 49 milyar liraya ulaştı.


Üçüncü çeyrek sonunda bankanın aktif büyüklüğü 74.5 milyon lira, mevduat toplamı da 42.2 milyar lira olarak...