29 / 04 / 2024

Finansevim basın daveti

Finansevim basın daveti

Finansevim, Türkiye'de ev sahibi olmak için hayaller kuran milyonlarca insanın alım gücünü kolaylaştırarak, bu hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyor. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Torkam basın daveti 20 Mart'ta!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın daveti düzenliyor. 

Finansevim basın lansmanı 6 Mart'ta!

Finansevim, Türkiye'de ev sahibi olmak için hayaller kuran milyonlarca insanın alım gücünü kolaylaştırarak, bu hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyor. 

Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta!

Şimdiye kadar 7 projede 1.592 adet bağımsız bölümün teslimini yapan Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da!

Akzirve sponsorluğunda 17 Temmuz Pazartesi günü Strada Satış Ofisinde başlangıç yapılan Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz'da!

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz Pazartesi günü saat 13:00'da gerçekleşecek. Toplantı, Strada Projesi Satış Ofisi'nde düzenlenecek.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Mostar Life Grand Houses projesinin basın toplantısı ertelendi!

24 Mart'ta yapılması planlanan Mostar Life Grand Houses projesi basın daveti ileri bir tarihe ertelendi.

Dumankaya İnşaat 8 Aralık'ta basın daveti düzenliyor!

Dumankaya İnşaat’ın konut alımı sırasında ortaya çıkan tüketici beklentileri doğrultusunda hazırladığı “D Planı” uygulamaları ile ilgili detayları paylaşmak üzere 8 Aralık Pazartesi bir basın daveti düzenliyor.

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

Finansevim basın daveti Haberi

Finansevim basın daveti


Finansevim, Türkiye'de ev sahibi olmak için hayaller kuran milyonlarca insanın alım gücünü kolaylaştırarak, bu hayallerini gerçekleştirmek adına projeler yapıyor. 

Finansevim, tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemine getirdiği yenilikler ve sunduğu imkanları paylaşmak üzere bir basın lansmanı düzenliyor. 

Finansevim basın lansmanı 6 Mart Salı günü saat 09:30'da Raffles İstanbul Zorlu Center'da...