29 / 06 / 2024

finanskent havuz

finanskent havuz

Finanskent’te; Üç ay kadar önce site yönetimi sosyal tesislerde yer alan havuzun kullanımını karma ve ayrı saatler olarak ikiye ayırıyor.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Sitelere sonradan havuz yapılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu'ya gelen soruda, 6 parselde kurulu sitede 22 konut bulunduğunu dile getiren okuyucu, siteye havuz yaptırmak istendiğini belirtti. Okuyucu, bu havuzun yapılıp yapılmayacağını ve yapım bedelini ödemek zorunda olup olmadığını sordu. 

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO Finanskent arsaları 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili Ümraniye ilçesi Finanskent Mahallesinde yer alan arsalara ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Finanskent parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Havuz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arı tarafından kuruldu.

finanskent havuz Haberi

finanskent havuz


Finanskent'te havuz kullanımı kadınlar için ayrı, erkekler için ayrı saatlerde veriliyor. Ancak sitede oturanlar karara itiraz ediyor.

Kendilerine sorulmadan bu kararın alındığını söylüyorlar. Bunun üzerine yönetim geri adım atıyor.

Ama bir hafta önce bir gece yarısı operasyonuyla bu kez havuzun camları siyah filmle kapatılmaya başlanıyor.

Bu operasyona tanık olan Finanskentliler tekrar ayaklanıyor.

Filmleri indiriyor ve yönetimle tartışıyorlar.

Bu kez site yönetimi havuz kullanımına dair bir anket yapıyor.

Yedi blokluk siteden sadece 282 kişinin katıldığı ankette karma saat isteyenler 200 kişi, ayrı saat isteyenler ise 82 kişi olarak çıkıyor.

Anket sonucunun yanına yönetim bir de açıklama iliştiriyor.  Harem selamlık diye bir uygulama olmadığını, bir karalama kampanyasıyla karşı karşıya kaldıklarını ve havuzda sadece haftada 16 saatin karma saat olmayacağının altı çiziliyor.

Ancak site sakinleri hem ankete inanmıyor hem de anketle bu...