01 / 05 / 2024

Finansşehir Time-Park değerleme raporu

Finansşehir Time-Park değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Finansşehir Flatofis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkullerden Ümraniye Finansşehir 2435 ada 4 parselde inşaatı devam eden Finansşehir Flatofis projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Finansşehir 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Başakşehir Avrasya Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Finansşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan 2432 Ada 11 parsel Finansşehir Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Finansşehir Time-Park değerleme raporu Haberi

Finansşehir Time-Park değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesi gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için