23 / 07 / 2024

Finia Yapı Paşapark Evleri satılık

Finia Yapı Paşapark Evleri satılık

Finia Paşapark Evleri fiyat listesi için projenin satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Pendik'te yer alan Finia Paşapark Evleri projesinde 178 adet konut bulunuyor...

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Koçpaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Can Yasin Koç ve Yasemin Tuğçe Koç ortaklığında kuruldu. 

Paşa Modern Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Modern Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Serkan Öztürk tarafından Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısı değişecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Erhan Afyoncu bugünkü yazısında, Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısını değiştirecek projeden bahsetti. İşte o haber...

Folkart İzmir ve Çeşme'de anahtar teslimine hazırlanıyor!

Folkart Yapı, Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde ve Folkart Life Bornova'da dairelerin anahtar teslimlerine hazırlanıyor.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Tekirdağ Mehmet Paşa Türbesi'nin üzerine apartman yapıldı!

Uzun yıllar önce Erzurum'dan Tekirdağ'a yerleştiği tahmin edilen ve vasiyeti üzerine öldükten sonra bahçesine defnedilen Mehmet Paşa isimli Osmanlı komutanının kabrinin üzerine apartman yapıldı.

Fatih Bodrum Mesih Paşa Camisi yapılaşma nedeniyle zarar görüyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde İstanbul'un fethinden sonra Ortodoks kilisesinden camiye çevrilen Fatih'teki 1093 yıllık Bodrum Mesih Paşa Camisi binası etrafındaki yapılaşma nedeniyle zarar görüyor.

Finia Yapı Paşapark Evleri satılık Haberi

Finia Yapı Paşapark Evleri satılık


İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yer alan Finia Paşapark Evleri projesi Finia Yapı tarafından inşa edildi. Finia Paşapark Evleri 178 adet konuttan meydana geliyor.


Finia Paşapark Evleri 5 blok olarak tasarlandı. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Finia Paşapark Evleri projesinde 10 bin TL kaporayla daire seçiliyor.


Finia Paşapark Evleri fiyat listesi için 0216 307 05 82 numaralı telefonu arayarak, Finia Paşapark Evleri satış ofisinden bilgi alabilirsiniz.


Finia Paşapark Evleri Pendik'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Finia Paşapark Evleri'nde fitness, sauna, yüzme havuzu, hobi ve seiyr alanları bulunuyor.


Finia Paşapark Evleri Pendik'te dairelerin alanları 55 metrekare ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Finia Paşapark Evleri'nde...