01 / 07 / 2024

Finike Asat Hizmet Birimi

Finike Asat Hizmet Birimi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ilçesinde ASAT Hizmet Birimi’nin açılışını yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel daha sonra Finike Belediye’sine geçti.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Antalya Finike'ye 21 milyonluk yatırım!

ASAT Genel Müdürlüğü, 21 milyon lira yatırım bedeliyle Finike’nin 50 yıllık şebeke hatlarını yeniliyor. Finikeliler suyu daha sağlıklı içerken, kesinti ve kaçaklar da son bulacak.

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı.

Finike kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Finike'de yaptırılan kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı.

Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’de devam eden Toptancı Hal Kompleksi ve mezbaha yatırımlarını denetledi. Türel, Finike’de ASAT’la birlikte 154 milyonluk yatırıma imza attıklarını söyledi.

Finike'deki hastanenin yapımı seçimlerden önce başlayacak!

GÖREVE gelişinin birinci yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Finike Sahil projesi 2016'da tamamlanacak!

Göreve gelişinin birinci yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Finike Asat Hizmet Birimi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ilçesinde ASAT Hizmet Birimi’nin açılışını yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel daha sonra Finike Belediye’sine geçti.

Antalya Finike’de asfaltlama çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilçelerde verdiği hizmet startı Finike’de devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Finike İlçesi’nin Hasyurt ve Turunçova mahallelerinde sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.

Finike’de asfaltlama çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilçelerde verdiği hizmet startı Finike’de devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Finike İlçesi’nin Hasyurt ve Turunçova mahallelerinde sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.

Finike Asat Hizmet Birimi Haberi

Finike Asat Hizmet Birimi

Finike Yayla Bulvarı’nda gerçekleştirilen açılışa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Finike Koordinatörü Necati Bahçeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın 19 ilçesinde hizmet birimlerinin görev yaptığını söyledi. “Hizmet birimlerini kurarken birileri bu nereden çıktı” diye eleştirildiğini belirten Başkan Türel, “Vatandaşın hizmeti ayağına götürmek için bu birimleri kurduk. Küçük bir su arızası vatandaşlar Antalya’ya gelmek zorunda kalmıyor. Böylelikle hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz” dedi.Başkan Türel, daha sonra ASAT hizmet birimini açılışını gerçekleştirdi. Hizmet birimini gezen Başkan Menderes Türel, personel ile sohbet etti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Türel daha sonra Finike Belediye’sine geçti. Finike Belediyesi toplantı salonunda personel ve...