29 / 04 / 2024

Finike Hal Projesi temel atma töreni

Finike Hal Projesi temel atma töreni

Antalya Toptancı Hali'nde örtü altı üretim sezonunun başlaması, ilk kez kutlandı. Törende konuşan Başkan Menderes Türel, hal alanının 100 dönüm daha genişletilerek 350 dönüme çıkacağını kaydetti.

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

Finike'de tarihi yapılar turizme kazandırılacak!

Antalya Valiliği ve Finike Belediyesi işbirliği ile Finike’nin çehresini güzelleştirilecek projesi kapsamında tarihi binalar ve belirlenen caddeler yenilenerek, sağlıklaştırma çalışmaları ile ilçe merkezinin çehresi güzelleştirilip turizme kazandırılması planlanıyor... 

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Finike Hali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti!

Antalya Finike'de inşa edilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti. 32 milyon TL'lik merkezin Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

Mersin Anamur'a yeni hal müjdesi!

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek olan Anamur Hal Projesi’yle alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katıldı.

Alanya Toptancı Hal projesi Meclis gündeminde!

Antalya’da yeni dönemin ‘istemezükçüsü’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak oldu. Budak son olarak Alanya Toptancı Hal Projesi’ni hedef aldı.

Alanya Hal projesinde ilk kazma vuruldu!

Hale ilk hazma vuruldu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Alanya'daki bir halciyi karşı karşıya getiren yeni hal projesi için ilk kazma vuruldu.

Alanya Hal Projesi genişletilecek mi?

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Hal Projesi büyüyecek!

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Finike Hal Projesi temel atma töreni Haberi

Finike Hal Projesi temel atma töreni


Üretim sezonu açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Finike'de hal projesi hazır, kısa süre sonra temelini atacağız” dedi.


Antalya Toptancı Hali'nde örtü altı üretim sezonunun başlaması, ilk kez kutlandı. Törende konuşan Başkan Menderes Türel, hal alanının 100 dönüm daha genişletilerek 350 dönüme çıkacağını kaydetti.


Hal esnafı ve çiftçilerin katıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Antalya büyüyor, Antalya Toptancı Halimiz de büyüyor. Bu alan sizlere yetmemeye başladı. Arka tarafta benim ilk dönemimde orada yaşayan vatandaşlarımıza, TOKİ ile anlaşmak suretiyle konutlar ürettik. Kalan kısmı hala orada duruyor. Onu da çözecek planlarımız vardı ama 5 sene ara vermek zorunda kaldık. Yeniden bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Halin 100 dönüm daha genişlemesiyle ilgili çalışmayı başlattık. Yaklaşık 250 dönüm olan toptancı hali 350...