29 / 04 / 2024

finike hamam restorasyonu

finike hamam restorasyonu

Finike Belediyesi tarafından bir süre önce işletmesi şahsa devredilen hamam yeniden restore edilerek hizmete açıldı. Protokol üyeleri açılıştan sonra yeni görünüme kavuşan hamamı gezdi.

Restorasyonu tamamlanan o tarihi hamam 300 TL'ye kiraya verilecek!

Kocaeli'nin ilçesi Gölcük'te bulunan ve restorasyonu tamamlanan Yukarı Ulaşlı tarihi hamam, Gölçük Belediye'si tarafından aylık 300 TL'ye kiraya verilecek.

Üsküdar Selimiye Hamamı restorasyonu tamamlandı! 

Üsküdar'da bulunan tarihi Selimiye Hamamı'nda restore çalışmaları tamamlandı. 3 yıl süren çalışmanın ardından hamam Nevmekân Selimiye'ye dönüştürüldü.

Üsküdar'daki Selimiye Hamamı millet kütüphanesi olacak!

Üsküdar'da bulunan tarihi Selimiye Hamamı, millet kütüphanesi olarak hizmet verecek. Tarihi hamamın restorasyonu tamamlanıyor.

Bursa'daki 614 yıllık hamam restorasyon bekliyor! 

Bursa'da 614 yıllık hamam harabeye döndü. Restorasyonu için Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne başvuran mahalleli, hamamın bir an önce restore edilmesini istiyor.

İzmir Namazgah Hamamı'nın restorasyonu tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehri Belediyesi, Tarihi Namazgah Hamamı'nın restorasyonunu tamamladı.

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu 2017'de bitecek!

Ünye’nin en önemli simgelerinden biri olan ve en son 1982 yılında hizmet verdikten sonra aradan geçen 34 yılda atıl durumda kalan Saray Hamamı’nın restorasyon çalışmaları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Iğdır Ortaköy Hamamı'nın restorasyonu köylülere umut oldu!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hamamı olan tarihi Ortaköy Hamamı'nın restore edilip turizm kazandırılması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne başvuru yaptı.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Ünye’de tarihi Saray Hamamının restorasyonuna başlandı. Restorasyon sonrası tarihi hamam yeniden hizmete girecek.

Hamamönü'ndeki tarihi 2 binanın restorasyonu hakkında yeni iddia!

Hamamönü’nde korku saçan metruk binanın sahiplerinden Prof. Uluçam “Daha dün oradaydım” derken, muhtar Adalı yalanladı: 1 yıldır gelmiyor.

TİKA, Karadağ Ali Paşa Hamamı'nı restore ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Karadağ'ın Ulçin kentindeki Osmanlı döneminden kalan tarihi Ali Paşa Hamamı'nın restorasyonu çerçevesinde ilgili taraflarla işbirliği protokolü imzaladı.

Gemlik Balık Pazarı Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Gemlik'te 500 yıllık Balık Pazarı Hamamı'nın restorasyon çalışmaları başladı. İlk harç koyma ile başlayan restorasyon törenine katılan Başkan Altepe, Bursa'da el atılmadık tarihi eser kalmayacağını söyledi.

Finike'deki tarihi hamam restore edildi!

Finike Belediyesi tarafından bir süre önce işletmesi şahsa devredilen hamam yeniden restore edilerek hizmete açıldı. Protokol üyeleri açılıştan sonra yeni görünüme kavuşan hamamı gezdi.

finike hamam restorasyonu Haberi

finike hamam restorasyonu

Finike Belediyesi tarafından bir süre önce işletmesi şahsa devredilen hamam yeniden restore edilerek hizmete açıldı.


Açılış törenine, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Hamamın yapılan duamın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri açılıştan sonra yeni görünüme kavuşan hamamı gezdi. 


Antalya...