01 / 07 / 2024

Finike kadın plajı

Finike kadın plajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise belediye başkanlığı görevine geldikten sonra kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık için çalışmaya başladığını söyledi.

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Kadınlar Plajı için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası taşınıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nisan'da açılacak!

Giresun'da yapımına 2011 yılında TOKİ tarafından başlanılan 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bir türlü tamamlanıp hizmete açılamadı.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Afyon kadın doğum ve çocuk hastanesi incelendi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Ocak 2016 tarihinde hizmete giderecek olan kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulundu.

Çekmeköy'e kadın sığınma evi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Çekmeköy'de kadın sığınma evi yapılmasına ilişkin imar plan teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısının 2. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı.

Finike kadın plajı Haberi

Finike kadın plajı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gerçek milliyetçinin kendileri olduğunu belirterek, "Biz vatanımızın milliyetçisiyiz. Milliyetçilik iş, aş üretmekle yatırım yapmakla olur" dedi.


Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanlığınca Kepez Kent Ormanı'nda düzenlenen pikniğe katılan Elvan, kadınların desteğiyle iktidara geldiklerini söyledi.


Kadınlara ilk seçilme hakkının verildiği günden bu yana AK Parti iktidara gelinceye kadar hiçbir hükümetin kadınlara pozitif yönde bir düzenleme yapmadığını ifade eden Elvan, kadınları ilk hatırlayan ve yücelten iktidarın AK Parti olduğunu dile getirdi. 


"Sosyal demokratız, kadın haklarından yanayız" diyen muhalefetin kadınlara yönelik hiçbir uygulama yapmadığını söyleyen Elvan, Anayasa'da kadınlara pozitif ayrımcılık getirdiklerini dile getirdi. Kadın ve erkek fırsat eşitliğine yönelik komisyon kurduklarını anlatan Elvan, evde çalışan kadınlara sosyal güvence ve kadın çalıştıran işletmelere vergi muafiyeti...