27 / 07 / 2024

Finike marka kent olacak

Finike marka kent olacak

Finike’de ‘hayal’ denen projeler hayata geçirilmeye başlandı. Başkan Sarıoğlu hizmette kendi rekorlarını kırdıklarını söyledi.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

İzmir gecekondudan kurtulmalı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Kemalpaşa'ya 6 milyonluk yatırım!

Kemalpaşa Belediyesi, Kemalpaşa'yı "marka" kent yapma iddiasıyla projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Finike marka kent olacak Haberi

Finike marka kent olacak

Batı Antalya'nın portakalı ile meşhur ilçesi Finike, yıllardır hayal olarak gördüğü hizmetleri 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra hızla almaya başladı. Kökleşmiş birçok problemin çözüme ulaştığı 2 yıl içerisinde ilçesi için yaklaşık 120 milyon lira tutarında yatırım alan AK Partili Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımıza ilçemizin sorunlarını çözeceğimize dair söz verdik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bunları gerçekleştirmek için durmadan, dinlenmeden çalıştık ve meyvelerini 2016 yılı başlarında almaya başladık" dedi.


HİZMETTE REKOR KIRILDI

19 ilçe arasında ilk toptancı halini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Finike'ye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Sarıoğlu, "Okullaşma oranında Antalya'da son sıralarda olan Finike, iki yılda ilçemize kazandırdığımız üç okul ile ilk sıraları zorlar hale gelmiştir. Yeni modern...