27 / 04 / 2024

Finike projeleri

Finike projeleri

Göreve gelişinin birinci yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Finike alt yapısına 44 milyonluk yatırım!

Finike’de hayata geçirilen hizmetleri anlatan ve yeni müjdeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike alt yapısına 2 yılda 44 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi

Finike'nin alt yapısına 44 milyonluk yatırım yapılacak!

Antalya’nın Finike ilçesinde hayata geçirilen hizmetleri anlatan ve yeni müjdeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike alt yapısına 2 yılda 44 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Finike yeni kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike yeni kent merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Finike Belediye Meclisi toplandı!

Finike Belediye Meclisi, toplantısını Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sarıoğlu, yeni bir dönemde meclis üyeleriyle Finike'nin tamamına en iyi şekilde hizmet etmeyi arzuladıklarını söyledi.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. Önümüzdeki ay ilk kez görücüye çıkacak olan bu projeler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak. İşte avantajlı fiyatlarla 2013 Eylül'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları kişiye özel ödeme planları ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Firmalar önce müşterilerini dinliyor sonra onların bütçe ve ödeme gücüne göre bir ödeme planı oluşturuyor. İşte kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri..

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta eski binalar risk taşıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Finike Şubesi; Kumluca, Finike, Demre, Kaş ilçelerinin 1999 sonrası 4'üncü dereceden 1'inci derecede deprem bölgesine alındığını hatırlatarak, eski binaların risk taşıdığını açıkladı...

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

İstanbul ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul'da hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ara ödemesiz konut projeleri 2013!

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Eyüp Göktürk satılık konut projeleri 2013!

Gelecekte değer artışı vaat eden lokasyonlar arasında yer alan Göktürk satılık konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte tüm detayları ile Göktürk satılık konut projeleri.

Bağcılar konut projeleri 2013!

İstanbul'un en hareketli emlak piyasalarından biri olan Bağcılar, "Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy" metro hattı ile adeta zirveye oturdu. Şimdi gelin Bağcılar konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte Bağcılar konut projeleri...

Finike projeleri Haberi

Finike projeleri

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarioğlu, 1 yıllık görev süresinde gerçekleştirilen faaliyetten değerlendirmek amacıyla Zirve Kafe'de basın toplantısı düzenledi. 



1 yılda projelenil altyapısını oluşturmaya yönelik çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Sarioğlu, 'Facebook Şövalyeleri" diye nitelendirdiği bazı muhalif kesimin, 'Ortada bir şey yok' tavrı sergilediğini ancak aksine hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarım vurguladı. Toptancı Halı konusunda Biiyiikşehir Belediye Başkam Menderes Türel ile yapılan toplantı sonucu önemli mesafe kat ettiklerim aktaran Başkan Sarioğlu, halin 2015 yılı yatırını planına alındığım anlattı. Belediyeye yeni hizmet binası kazandırma yönündeki çalışmalarda İller Bankası'ndan kredi desteği alacaklarını kaydeden Başkan Sanoğlu, Mayıs aynıda ihaleye çıkmak için gayret ettiklerini belirtti. 



'HASTANENİN TEMELİ SEÇİM ÖNCESİ ATILACAK' 

Adliye binası yapımının da hızlı şekilde başlatılacağını söyleyen Başkan Sarıoğlu, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan...