06 / 05 / 2024

finike yenileniyor

finike yenileniyor

Finike’de ‘hayal’ denen projeler hayata geçirilmeye başlandı. Başkan Sarıoğlu hizmette kendi rekorlarını kırdıklarını söyledi.

Finike'deki tarihi binalar yenileniyor!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Eski Mahalle’deki tarihi ve eski binaların aslına uygun olarak yenileceğini açıkladı.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım kazandırdıklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Finike Hali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti!

Antalya Finike'de inşa edilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti. 32 milyon TL'lik merkezin Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Beyoğlu'nun Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor!

26 yıldır hizmet veren İstiklal Caddesi'nin simgesi Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmaları yerinde inceledi.

Antalya Finike Hükümet Konağı 9.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Antalya Finike Sahilkent Mahallesi'ne yeni konak inşa edilecek. Temel atma noktasına geline konak 9 milyon 900 TL'ye yapılacak.

Manisa Gölmarmara Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi başlattığı hal yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor, bu kapsamda Gölmarmara Hali yenileniyor.

Sur Yanık Çarşı'daki 400 iş yeri yenileniyor!

Diyarbakır Sur Yanık Çarşı'daki 400 iş yeri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen "Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında tarihi dokuya uygun yenileniyor.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

finike yenileniyor Haberi

finike yenileniyor

Batı Antalya'nın portakalı ile meşhur ilçesi Finike, yıllardır hayal olarak gördüğü hizmetleri 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra hızla almaya başladı. Kökleşmiş birçok problemin çözüme ulaştığı 2 yıl içerisinde ilçesi için yaklaşık 120 milyon lira tutarında yatırım alan AK Partili Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımıza ilçemizin sorunlarını çözeceğimize dair söz verdik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bunları gerçekleştirmek için durmadan, dinlenmeden çalıştık ve meyvelerini 2016 yılı başlarında almaya başladık" dedi.


HİZMETTE REKOR KIRILDI

19 ilçe arasında ilk toptancı halini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Finike'ye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Sarıoğlu, "Okullaşma oranında Antalya'da son sıralarda olan Finike, iki yılda ilçemize kazandırdığımız üç okul ile ilk sıraları zorlar hale gelmiştir. Yeni modern...