27 / 04 / 2024

Finion banyoları

Finion banyoları

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Figen Erdağ Demircan'dan banyoları trendlere adapte etmenin yolları!

Mimar Erdağ Demircan; bu yıl bitmeden banyosunu yenilemek isteyenler için önerilerde bulundu. İşte banyoları trendlere adapte etmenin yolları...

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Aquanit banyolarınızda yerini almaya hazır!

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Sivas Hilton banyolarına İtalyan ISVEA imzası!

ISVEA, Türkiye’nin en gözde otel projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. İtalyan ISVEA, Sivas Hilton banyolarına göz alıcı tasarımlarıyla imzasını attı.

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor!

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Banyolar dijitalleşiyor!

Evimizde giderek ‘akıllanan’ teçhizatlara son yıllarda banyolar ve klozetler de eklendi. Öyle ki dünyada tuvalet anlayışı bile değişiyor, Avrupa’da yeni tuvaletlerde ılık sulu, otomatik taharet sistemi bulunuyor.

Confetti ile renklerin zarafeti banyoları süsleyecek!

Confetti, 2016 yılında da banyo halı trendine öncülük ediyor. Oluşturduğu koleksiyonlarında farklı renk, desen ve modellere yer veren Confetti, 2016 yılında banyoları soft renkler ve hareketli desenlerle canlandıracak

Finion banyoları Haberi

Finion banyoları

Villeroy&Boch’un yeni Finion banyo koleksiyonu, lüks ve göz alıcı banyolara kapı aralıyor. Yalın ve zarif çizgisi, ince işçiliğiyle dikkat çeken koleksiyon; özel seramikleri, zengin mobilya seçenekleri ve şık aydınlatma konseptiyle, banyoyu keyifli ve ayrıcalıklı bir yaşam alanına dönüştürüyor. Endüstriyel tasarımcı Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.


Villeroy&Boch’un yenilikçi seramik malzemesi TitanCeram’dan üretilen lavabolar, inceliğin sınırlarını zorluyor. 6 mm kalınlığındaki lavabolar, 43 ila 130 cm arasında değişen boyutlarda sunuluyor. Kuvars ve akrilik reçineden üretilen bir diğer yenilikçi malzeme Quaryl ise Finion’ın 15 mm kalınlığındaki küvetine hayat veriyor. Tabanındaki zarif metalik halka ve aydınlatma, solo olarak tasarlanan küveti banyonun kalbine dönüştürüyor.


Finion’ın banyo mobilyaları, modüler rafları, kulpsuz kapakları ve dokunularak açılan çekmeceleriyle net bir tasarım çizgisini yansıtıyor. Ayna ve...