28 / 07 / 2024

fırat anlı Toptancılar Sitesi

fırat anlı Toptancılar Sitesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yapımı devam eden yeni Toptancılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ başvuruları!

Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlayacak. Projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu 26 Eylül'de başlayacak. Projede 4 adet konut satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap 2016 başvuruları!

4 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap projesinde başvurular 26 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

Toplamda 4 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak.

Mert Fırat Cihangir'de mekan açtı!

Magazin dünyasından ticarete el atan isimlere Mert Fırat da eklendi. Ünlü oyuncu, Cihangir'de kendisine ait bir mekanı olduğunu açıkladı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Ağrı Fırat mahallesine TOKİ müjdesi!

Ağrı Belediye Başkanlığı, Fırat Mahallesine yapılacak olan toplu konutlar için için düğmeye bastı.

Malatya Fırat Temel Lisesi'nin kapatma kararı durduruldu!

FETÖ ile mücadele kapsamında yanlışlıkla kapatılan Fırat Temel Lisesi'nin kapatma kararı durduruldu. Fırat Temel Lisesi Kurucu Müdürü Saim Geleri, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

fırat anlı Toptancılar Sitesi Haberi

fırat anlı Toptancılar Sitesi


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın daveti üzerine Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yapımı devam eden yeni Toptancılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi’nin talep üzerine altyapının bir kısmını yaptığı, yol çalışmaları için 7 bin ton alt temel malzeme desteği verdiği siteyi ziyaret eden Eş Başkan Anlı’yı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu karşıladı.


Urfa yolu Pirinçlik mevkiinde 400 bin metrekare alan üzerinde, metalciler ve gıda toptancılarına yönelik inşa edilen sitede incelemede bulunan Anlı, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu’ndan bilgi aldı, gerekli desteği sunacaklarını ifade etti.



Diyarbakır Büyükşehir...