15 / 05 / 2024

Fırat Köse

Fırat Köse

Nilin Havacılık Danışmanlık Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Köse tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de Bakırköy, Ebuziya Caddesi'nde kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan  Fırat tarafından kuruldu. 

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat tarafından kuruldu.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökşin Yalçın tarafından Sancaktepe’de 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

Fırat Köse Haberi

Fırat Köse
Nilin Havacılık Danışmanlık Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Köse tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Nilin Havacılık Danışmanlık Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Havacılık ile ilgili her türlü hava aracı satın almak, ithal etmek, leasing veya diğer usüllerle kiralamak. Bunları satmak , ihraç etmek ve kiraya vermek. 2- Hava taşımacılığı ile ilgili her türlü taşıt aracı ve yer hizmetleri araç ve gereçleri satın almak, ithal, ihraç etmek, bunları satmak kiraya vermek. 3- Hava taşımacılığı ile ilgili her türlü mesaj alımı gönderimi yapmak ve bu bilgileri depolamak 4- Türkiye'de ve Türkiye dışında kurup işlettiği hava ulaşım organizasyonunun ihtiyaçlarını karşılamak üzere parça depoları, özel sundurma ve hangarlar kurmak ve işletmek. 5- Her...