01 / 05 / 2024

Fırat Üniversitesi ulaşım

Fırat Üniversitesi ulaşım

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Baran Mergen tarafından kuruldu.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Depreme karşı daha güvenli şehirler için kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, ülkede deprem hasar görebilirlik riskinin azaltılmasında eski ve depreme dayanıksız yapı stokundan kurtulmak amacıyla kentsel dönüşümün önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mızrak tarafından kuruldu.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Özgür Fırat Certel, Sinpaş GYO Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Özgür Fırat Certel'in Sinpaş GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan  Fırat tarafından kuruldu. 

Raylı ulaşım sistemlerine ilişkin harcamalar belediyelerden tahsil edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan teleferik, füniküler, monoray, metro ve şehir içi raylı ulaşım sistemlerine ilişkin harcamalar ilgili belediyelerden tahsil edilecek...

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Fırat Üniversitesi ulaşım Haberi

Fırat Üniversitesi ulaşım

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 24 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00'da Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı'nda açık ihale usulü ile yapılacak. 



İhale ilanı:


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR

YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FIRAT ÜNİVERSİTESİ


Fırat Üniversitesi Kampüs Muhtelif Onarım İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı 


bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/12228

1-İdarenin

a) Adresi : Üniversite Rektörlük Kampüsü 23119 ELAZIĞ MERKEZ/ELAZIĞ

b) Telefon ve faks numarası : 4242370000 - 4242182482

c) Elektronik Posta Adresi :

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi