12 / 05 / 2024

Fırathan İnşaat adres

Fırathan İnşaat adres

Fırathan İnşaat Taşımacılık Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdurrezzak Bilen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu

İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri fiyatı resmen fırladı! 1 Nisan 2024 demir fiyatları

İnşaat demiri fiyatlarına zam geldi. Gelen zamların etkisiyle 1 ton demirin fiyatı adeta fırladı. İnşaat demiri fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 1 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Demir fiyatları resmen fırladı! İnşaat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en değerli yapı malzemelerinden biri olan demire bugün büyük zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

Milli Emlak 21 bin 452 liraya konut imarlı arsa satıyor! Bu KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 21 bin 452 liraya konut imarlı arsa satıyor... Bu KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın...

Arçelik Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  6 Ocak fiyat listesi

Mini fırınla misafirlerinizi en leziz yemeklerinizle ağırlayın. Peki Arçelik SUF 5000 MEB 50 lt Beyaz Midi Fırın nerede ne kadara satılıyor? 

Ankstre fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  06 Ocak fiyat listesi

Evlenenler! evini yenileyenler, Fırın almak için acele etmeyin haberimizden fiyatları inceleyin. Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın hem fiyatı hem de fonksiyonları için incelenecek bir ürün. Peki Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın ne kadar?

Milli Emlak 28 bin liraya konut imarlı arsa satacak! Bu KDV'den muaf arsa fırsatını aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. Bu KDV'den muaf arsa fırsatını aman kaçırmayın....

Tapu ve Kadastro tam 25 ilde personel alacak! 10 bin TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte il il liste!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tam 25 ilde personel alacak... 10 bin TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın...

Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir fırın alana 2 ayrı indirim fırsatı! 31 Aralık fiyat listesi

Profilo'dan ''Benim profiloma üye olanlara %5 indirim'' ve GarantiPay ile 8000 TL ve üzeri alışverişlere 400 TL bonus fırsatından faydalanıp ankastre fırın almak için acele edin. Peki Profilo elektrikli fırın ne kadar? İşte detaylar...

Fırathan İnşaat adres Haberi

Fırathan İnşaat adres

Fırathan İnşaat Taşımacılık Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdurrezzak Bilen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Fırathan İnşaat Taşımacılık Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemesinin alımının satımının ithalatının ve ihracatının yapılması veya yaptırılması,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Fırathan İnşaat Taşımacılık Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi,...