02 / 05 / 2024

Fırınlarsırtı TOKİ Konutları çalışmaları

Fırınlarsırtı TOKİ Konutları çalışmaları

Edirne 'nin Fırınlarsırtı mevkiinde inşa edilen TOKİ Konutları 'na gaz dağıtımı yapılan depo noktasından itibaren kazı çalısması başlatıp gaz sevkıyatını gerçekleştirecek boruların döşeneceği hattı tamamladı

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Edirne Belediyesi 3 arsayı 13.6 milyon TL'ye satıyor!

Edirne Belediye Başkanlığı; Merkez ilçesi, Fırınlarsırtı ve Kimyalar mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı toplamda 13 milyon 680 bin 800 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Edirne'de 13.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Edirne Belediye Başkanlığı; Edirne İli, Merkez İlçesi, Fırınlarsırtı ve Kimyalar mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı toplamda 13 milyon 680 bin 800 TL bedel ile satışa çıkardı.

Fırınlarsırtı kura sonuçları 2+1 listesi 18 Şubat!

Fırınlarsırtı kura sonuçları 2+1 listesi 18 Şubat haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kazananlar listesi 2019!

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kazananlar listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 97 adet daire bulunuyor.

TOKİ Fırınlarsırtı kura sonucu 2+1 listesi!

TOKİ Fırınlarsırtı kura sonucu 2+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı kura sonuçları 18 Şubat!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı kura sonuçları 18 Şubat haberimizde yer alıyor. Projede toplam 97 adet 2 oda 1 salon daireye yer veriliyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı orta gelir grubu kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı orta gelir grubu projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

Fırınlarsırtı alt gelir kura sonucu 18.02.2019!

Fırınlarsırtı alt gelir kura sonucu 18.02.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 97 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı alt gelir kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı projesinde yer alan 97 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Fırınlarsırtı orta gelir kura sonuçları 3+1!

Fırınlarsırtı orta gelir kura sonuçları 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Fırınlarsırtı TOKİ Konutları çalışmaları Haberi

Fırınlarsırtı TOKİ Konutları çalışmaları


 Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A Ş. Edirne İşletme Müdürlüğü. Edirne Belediyesi  tarafından son zamanlarda imara açılan Fırınlarsırtındaki alana altyapı çalışması gerçekleştirdi. 


Edirne'nin Fırınlarsırtı mevkiinde inşa edilen TOKI konutları na gaz dağıtımı yapılan depo noktasından itibaren kazı çalısması başlatıp gaz sevkıyatını gerçekleştirecek boruların döşeneceği hattı tamamladı. Boruları da döşeyerek TOKİ konutlarının kuzeyindeki yeni açılan imar alanına kadar uzanan bir hattı tamamlayan GAZDAŞ ekiplerinin, yeni imar alanında başlayan yapılaşmada isteyenlere doğal gaz verebilme olanağını yarattıkları belirtildi. 

Edirne Belediyesi nin bir süre önce oluşturduğu Kent OrmaıııYun kuzeyinde kalan yeni açılan imar alanının yolları belirlendi ve bir iki yapılaşmanın da başladığı gözlenirken son olarak doğal gaz verme olanakları da tamamlandığı için yakın zamanda bir biri ardına inşaatların bu alanda yükselmesinin yoğunluk kazanacağı bekleniyor. 


Edirne...