11 / 05 / 2024

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mızrak tarafından kuruldu.

BFS Fırat Yapı Otomotiv Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BFS Fırat Yapı Otomotiv Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Okşaksin tarafından kuruldu.

Pmtr Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pmtr Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Topçu, mustafa Kutlan Fındık ve Can Hüseyin Aslankan ortaklığında kuruldu.

Kasada Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kasada Yapı Anonim Şirketi 1 milyon 300 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Akgün ve Mustafa Aygün imzasıyla kuruldu.

Asraş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Asraş Yapı Anonim Şirketi 6 milyon 400 bin TL sermaye ile bugün Erhan Çelebi, Cevraik Gök, İlhami Kılıç, Mehmet Sami Köse ve Selim Yetim kuruldu.

Harem Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Harem Yapı Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Arabacı ve Hikmet Dilara Tekin imzasıyla kuruldu.

Tabu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tabu Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümit Nurçin imzasıyla kuruldu.

İce Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İce Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hamit Can Yaşar imzasıyla kuruldu.

Nat Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nat Taahhüt Yapı Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hayati Saral imzasıyla kuruldu.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi Haberi

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu. 


Fırstarc Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Galvaniz hafif çelik yapı sistemi ile yaşam alanları imalatı, montajı, toptan ve perakende alım, satım, ithalat, ihracat ve transit ticaretini yapmak,  2- İnşaat ve yapı sektöründe kullanılan her türlü malzemeler ile yardımcı malzemelerin imalatını, alım, satım, pazarlama, ithalat, ihracat, transit ticaretini yapmak,3- Her türlü konut, fabrika, otel ve benzeri binaların çatı, cephe kaplama malzemeleri ile  ısı, ses, su ve her türü  yalıtım malzemelerinin ve yardımcı  malzemelerin imalatını, alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve transit ticaretini yapmak,  4- Her türlü çelik  konstrüksiyon işleri, hafriyat ve...