06 / 05 / 2024

Firuzağa Yokuşu

Firuzağa Yokuşu

1937 yılında İstanbul Belediyesi, Tophane Yokuşu'ndan Taksim Meydanı'na kadar uzanan geniş bir otomobil yolu açacakmış. Bu iş için Tophane'den başlayan Firuzağa Yokuşu'nun her iki tarafındaki bütün arsalar istimlak edilecekmiş.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Opel Combo Life'a dudak uçuklatan zam! Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! 

Opel Combo Life'a bu ay resmen dudak uçuklatan zam geldi. En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... İşte Combo Life Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ford Focus'a dudak uçuklatan kasım zammı! Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Focus kasım ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a kasım ayında dudak uçuktan zam geldi. Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 14 Kasım 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gram altın için önemli uyarı! İslam Memiş 15 Ağustos’u işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için, 15 Ağustos’u işaret etti. İşte detaylar!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Kanal İstanbul'a komşu milyarlık lojistik üs projesi geliyor!

Yurt İçi Nakliyeciler Derneği (YND), Kanal İstanbul’a komşu Avrupa’nın en büyük lojistik üslerinden birini inşa etmek için çalışmalarına başlıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Firuzağa Yokuşu Haberi

Firuzağa Yokuşu



Belediye Tophane Yokuşu arsalarını istimlak ediyor


Buradan, Taksim Meydanı'na kadar uzanan geniş bir otomobil yolu yapılacak



    Tophane'den Firuzağa'ya doğru uzanan Cihangir yangın yerinde on beş seneden fazla bir zamandan beri inşaat yapılması belediye tarafında men edilmişti. Belediye, Tophane'den başlayarak Firuzağa'dan geçecek bir tramvay hattı tesisi için bir proje hazırlamıştı. 

    Tramvay hattı Taksim'den Sıraserviler'in önünden geçecek Taksim'e çıkacaktı. Belediye, bu projesini tatbik etmek üzere Tophane'den Firuzağa'ya çıkan yokuşun meylini tanzim etmek üzere burada geniş mikyasta hafriyat yapmaya lüzum görüyordu. Hafriyat yapabilmek üzere yokuşun her iki tarafındaki arsaların mühim bir kısmını istimlak edeceğinden yangın sahasındaki arsa sahiplerinin inşaat yapmasına...